Katalog

Populære filter
110 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

FUBU – gatestil og hiphop-glede for alle

”For Us, By Us” – det er FUBU. Der "for oss, av oss" peker på hvordan merket skaper sin egen stil med kjærlighet og lidenskap, der merkets hiphop-antrekk gir en 100% autentisk stil, rett fra Queens i USA.

Å gi fra det han tror på er en hjertesak for grunnlegger Daymond John og hans tre venner. Som en fan av hiphop-scenen skreddersydde han i utgangspunktet antrekkene til sine forbilder selv. Det startet med en lue, og senere ble det også skjorter og bukser.

Underveis så smittet han vennene sine med sin entusiasme, og sammen grunnla de FUBU og oppnådde raskt kultstatus i scenen. Resten er historie.

Den rette moten er bærbar og komfortabel i klær fra FUBU

Vil du ha det selvsikkert, moteriktig og vel så godt til sport som til gata? Da er klær fra FUBU valget for deg. Her er det designet for den fasjonable idrettsutøveren og de som bare vil se bra ut i fritidsklær. Her får du et stort utvalg stiler, stoffer og farger for kvinner og menn, og ikke minst unisex-serier som lar hiphop fans, og flere til, utvide sin garderobe for å sette rett spiss på antrekket sitt.

Hos Zalando finner du noe til enhver anledning, med deres utvalg av farger, fra pastell til svart og hvitt. Og, med den rette dynamikken mellom både sportsscenen og den stilige street-looken kan du være sikker på at FUBU vil ha alt du leter etter.

Romslige snitt gir deg bevegelsesfriheten du trenger – enten du henger på scenen, på basketballbanen eller på sofaen. Alt i den beste bomullen og den nevnte fargeintensiteten som kjennetegner alle klærne til dette ikoniske amerikanske merket.

Den rette robustheten fra New Yorks gater

Med slitesterke og behagelige antrekk, gjerne i 80% bomull og 20% polyester, kan du være sikker på at stilen aldri blir kompromittert for komfort med dette merket. Og du kan også være sikker på at FUBU-klær tåler en trøkk. Dette er atletisk gatestil for både han og henne.

Vil du mikse og matche? Ha det gøy! For, med et så stort utvalg av farger og design, kan du nyte å style merket og gjøre det til ditt eget.

Fra baseballskjorter til bomberjakker, er FUBU-klær kjønnsnøytrale. Kvinner og menn føler seg like kule og uformelle i de stilfulle klærne. Føl deg trygg på streetwear med en moderne vri, eller gå bakover og hent inn den klassiske stilen fra de første årene.