Filter1

Gucci
Katalog

294 produkter

Gi antrekket det lille ekstra med solbriller fra Gucci

Hos Zalando finner du et stort utvalg av solbriller fra Gucci til både dame og herre. Solbriller er en essensiell del av antrekket, og vi vet hvor viktig det er å velge de rette parene for å gjøre stilen komplett. Noen ganger trenger du et par tidløse klassikere for å sette prikken over i-en på det elegante antrekket, mens andre anledninger krever solbriller med dristige design som skiller seg ut og hever stilen til neste nivå.

Gucci er selvfølgelig alltid med på de nyeste trendene, men enkelte modeller har slått dype røtter i moteverdenen. Klassikere som rektangulære briller, cat eye-modeller, runde briller og pilotbriller er sikre vinnere hos de fleste, men vi kan også friste med spreke farger og mønstre, samt superstilige oversize-modeller og andre trendy fasonger.

Solbrillene kommer i en rekke ulike farger, brilleformer og størrelser, slik at du kan velge brillene som passer din ansiktsform og -størrelse best. Cat eye-modeller vil for eksempel være et godt valg for deg med et kvadratisk ansikt, mens et langt ansikt kler pilotbriller godt. Dersom du har et hjerteformet ansikt, vil ofte runde og retro briller være spesielt flatterende. Her finner du garantert paret som passer perfekt for deg.

Et resultat av førsteklasses italiensk håndverk

Med sine luksuriøse produkter, som er resultat av italiensk håndverk med fokus på kvalitet og et øye for detaljer, er Gucci alltid ett skritt foran når det kommer til både trender og tidløse klassikere. Gucci har rett og slett vært med på å forme trender og moteverdenen, og solbrillene er intet unntak.

I tillegg til å eksperimentere med stiler, liker Gucci også å utforske nye materialer. Et av de mest populære materialene for innfatninger er acetat, som er organisk og sørger for god komfort. Ellers er metallinnfatninger en sikker klassiker, og kan gi antrekket ditt en stilig og diskret detalj eller gjøre det mer lekent med ekstra lekne detaljer som fargede glass.

Produktene er lett gjenkjennelige med den ikoniske "GG"-logoen, som er initialene til Guccio Gucci. Det hersker ingen tvil om at logoen i dag er selve symbolet på luksus og raffinement. Hos Zalando finner du både modeller hvor logoen er et blikkfang og varianter med diskret logodesign.

Hundre år med luksuriøs stil og enestående kvalitet

Det italienske motehuset har hatt en viktig stemme i moteverdenen siden 1921, da det ble etablert av Guccio Gucci og hans kone Aida Calvelli. De fleste av produktene på den tiden ble designet av Gucci selv, og kun de aller beste håndverkerne i Italia ble ansatt for å gjøre designene om til virkelighet. Alle solbrillene lages fremdeles i Italia.

Den lille familieeide virksomheten skaffet seg ikke overraskende raskt et godt navn og rykte som vokste seg stadig større med årene, og solbrillene fra Gucci er blant de mest ettertraktede på markedet.

Motehuset har naturligvis modernisert seg opp gjennom årene, men de har likevel hele tiden klart å holde på sin stolte historie og sitt gode omdømme takket være en trofasthet mot den opprinnelige hengivenheten til sofistikert stil, skyhøy kvalitet og utsøkt håndverk. Solbriller fra Gucci er det perfekte tilbehøret for garderoben.