Katalog

Populære filter
313 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Gucci solbriller - møt solen med selvsikkerhet

Et par solbriller fra Gucci, med sitt tidløse design, sin lekre utforming og gode beskyttelse, er det du trenger for å nyte dager med sol.

Lekre solbriller er blitt som et accessoir, en del av antrekket, som prikken over i´en. Gucci solbriller er intet unntak. Merket er kjent for sin tidløse eleganse og eksklusive kvalitet, og disse kjennetegnene blir uten tvil videreført i deres brillekolleksjon. Blant deres utvalg av solbriller vil du garantert finne et par som tilfredsstiller dine behov, som sklir sømløst inn i din garderobe, enten du foretrekker noe enkelt og klassisk, eller noe unikt og ekstravagant. Her finner du solbriller som fungerer utmerket både på stranden, til hverdags og til fest.

Det er mange modeller å velge mellom, fordi også solbriller må passe din ansiktsform, din stil, dine farger og de må sitte godt. Heldigvis kommer Gucci solbriller i en rekke fasonger og stiler: Runde, retro, pilotbriller, og klassiske cat-eye modeller - for å nevne noen. Solbrillene skal være flatterende og gi det lille ekstra.

For ham og henne

Her hos Zalando får du mote og tilbehør som passer enhver. I vårt utvalg finner du skatter til både han og henne, i diverse stiler og modeller, og med en tidløs og eksklusiv kvalitet. Gucci har gjennom en årrekke opparbeidet seg en sterk identitet i moteverden. Merkets personlighet og uttrykk hviler et sted mellom tradisjon og nyskaping, på samme tid som de beholder sin gjenkjennelige estetikk til enhver tid.

Solbrillene bærer den ikoniske "GG"-logoen, noe som gir dem en eksklusiv og gjenkjennelig effekt. Dette kan fort bli dine nye favorittbriller! I tillegg til sitt luksuriøse uttrykk er solbriller fra Gucci proppet med kvalitet i alle ledd. Det tidløse designet, i kombinasjon med den slitesterke kvaliteten, gjør dette til solbriller du kan bære i mange år fremover.

Italiensk tradisjon for luksus og eleganse

Gucci er virkelig italiensk mote på sitt beste. På grunn av sin lange og velkjente tradisjon for kvalitet og utsøkt design har Gucci etablert seg som en av de mest ettertraktede motehusene i verden. Og her hos Zalando kan du ta del i denne historien og merkets reise videre inn i tiden. Det er virkelig fascinerende hvordan en merkevare klarer å holde seg aktuelle og nyskapende i så mange år - uten at det går på bekostning av kvalitet, stiluttrykk og omdømme. Solbrillene produseres fremdeles i Italia, og slik bevarer Gucci gamle tradisjoner, samtidig som de tenker nytt og innovativt. Med solbriller fra Gucci er du sikret både eksklusiv stil og kvalitet i lang tid.