Katalog

Populære filter
442 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Herlig og behagelig stil med b.young

Du liker å ha ting på stell, og garderoben din er intet unntak. Med klær fra b.young, som du finner hos Zalando, kan du enkelt gjøre hvert antrekk komplett, og ta stilen din til neste nivå.

Enten du liker spreke farger og spennende mønstre, eller om du liker å holde det nøytralt og stilrent, kan du finne klær i forskjellige kategorier og til alle sesonger. Hva med en blomstret bluse til varme vårdager, eller en stilig og klassisk kåpe til kalde kvelder?

Trenger du å oppdatere athleisure-garderoben din, kan du finne stilige joggedresser i både nøytrale og mer levende farger, slik at du kan la din personlighet skinne gjennom, mens du holder deg komfortabel. Du finner også deilige basisplagg som kan ta deg gjennom hverdagen så komfortabelt som mulig.

Vær klar for alle anledninger med klær fra b.young

Enten du skal tilbringe dagen på kontoret, eller om du skal ut med vennegjengen, kan du finne det perfekte antrekket fra b.young hos Zalando – og hvorfor ikke gå for et plagg som kan kle deg gjennom hele dagen, fra jobb til kveldens festligheter?

En langermet kjole med et blomstrete mønster er perfekt som et profesjonelt antrekk, og med et enkelt skobytte kan du være klar for byen. Eller hva med en stilfull svart bluse, med en markant krage som viser hvem som er sjef og at du liker å ha det gøy?

Et par flerfargede bukser bringer godt humør til enhver anledning, og en blazer med matchende bukse er et stilfullt og selvsikkert valg til både hverdags og fest. Et par chinos kan også kles både opp og ned, alt etter hvilken overdel og hvilke sko du går for. Bruk dem med sneakers og en jeansjakke for et avslappet uttrykk, eller gå for en sko med litt hæl, og en stilren bluse for et mer sofistikert uttrykk.

Bærekraftighet og stil går hånd i hånd

Det er fullt mulig å ta vare på både miljøet og stilen din. Med plagg laget med Better Cotton Initiative, fyller du garderoben din med klær som er produsert på en mer miljøvennlig måte. Better Cotton Initiative bidrar til å hjelpe bomullsbønder til å ha en mer bærekraftig produksjon, gjennom mer effektivt vannbruk, jorddyrking med respekt for miljøet, og ved å redusere bruk av farlige kjemikalier. I tillegg ivaretas arbeidernes sikkerhet og velferd.

Du kan velge både miljø og stil om du går for klær som er produsert med mer bærekraftig skogbruk, som for eksempel viskose. Ved å velge klær som har en mer bærekraftig produksjon, bidrar du til å redusere fotavtrykkene i verden. Produksjon med energibesparende prosesser og resirkulerte materialer er et steg i riktig retning når det kommer til utslipp og bærekraft.

Du finner både topper, bukser og kjoler med bærekrafts-merkingen til Zalando, så det skal være enkelt å finne plagg som er bra for både deg og kloden. Med klær fra b.young, som du finner hos Zalando, kan du ha en positiv innvirkning, og finne din egen bærekraftige stil.