Katalog

Populære filter
387 produkter


Tidløse eventyr med Patagonia i klesskapet

Etablert i solfylte California, USA, på 1970-tallet og med et navn hentet fra Sør-Amerika sine nasjonalparker og fjell, ble Patagonia etablert for klatrere, av klatrere. Merket tok det selvsagt videre, og er i dag en av klassikerne for klær og utstyr for villmark og friluftsliv.

Fra fjelltoppen, ned til skogen i dalen, og alt imellom. Dette amerikanske merket tilbyr de rette plaggene og tilbehøret for hele familien, og hele veien opp og ned.

Og du trenger heller ikke være på vandring for å ha glede av Patagonia sine artikler. I kraft av sine gode designuttrykk, er merket perfekt også for en sporty stil i hverdagen. Komforten og de gode løsningene skinner gjennom, uansett om det er på fjelltoppen eller bussholdeplassen.Klær fra Patagoniafor enhver utfordringDet er lett å se hvordan det gikk fra utstyr til klatring, til å bli en verdenskjent klassiker. Klær fra Patagonia har stadig blitt oppdatert for et varierende motebilde, samtidig som de har beholdt arven i utfordringer fra klatring i høye fjell og hardt vær.

Slik kan både små og store, og han og hun, finne moderne og tidløse snitt i en rekke produkter skapt for ulikt vær og forskjellige aktiviteter. Være seg om du behøver en skyggelue, en foret jakke, eller akkurat de rette buksene for full bevegelighet, som også er vannavstøtende.

Den samme smarte bruken av god design, og moderne tekniske materialer, gjør seg også gjeldende i utstyr. Der du kan finne slikt som en passende sekk for dagsturen, som holder matpakken tørr i møte med en plutselig regnskur. Når det står om god bruk av snitt, små detaljer, som de riktige lommene på rett plass, og en form for bevegelse, er det lite som kommer nær Patagonia og deres arv fra bergveggen.Kledd i aktiv mote fra topp til tåPatagonia kjennetegnes gjennom kombinasjonen av stil og funksjonalitet, i en produksjon som omfavner bærekraft og kvalitet. Slik får du de rette robuste jakkene for friluft, buksene som gir deg fri bevegelse, samt de luer og annet tilbehør som varmer og hjelper i hverdag og på tur.For sportsmoten fra Patagonia er så stilig at den hører hjemme i hverdagen også. Med en rekke farger og snitt er det lett å bevare eventyreren i deg, også mens du rusler i byen, eller på vei til møter.

Dette er merket som oppfordrer til bevegelse og utfoldelse i møte med alle former for aktiviteter, vær og temperaturer. Sett sammen ditt friluftsantrekk, med tanke på din stil, og nyt en kombinasjon av mote og topp innovasjon.