Katalog

Populære filter
240 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Med en kjærlighet for natur har Patagonia siden 1973 skapt kvalitetsplagg for aktive mennesker. Det amerikanske klesmerket fokuserte opprinnelig kun på klatreutstyr, men utvidet deres sortiment til alle type aktiviteter der man ikke trenger en motor, enten det er snakk om å stå på ski i Alpene, surfe på Hawaii eller jogge i skogen. Patagonia sin kjærlighet for natur gjenspeiles ikke bare i deres sortiment, men også gjennom deres fokus på miljøvennlig produksjon. Kun organisk bomull og resirkulert polyester blir brukt i produksjonen og Patagonia ønsker at denne forretningsfilosofien også skal tjene som forbilde for andre selskaper. Hvert eneste år donerer selskapet 1% av deres inntekt til hundrevis av miljøorganisasjoner.

Patagonia – kjærlighet for sport og natur siden 1973!

Patagonia fokuserer på forholdet mellom mennesket og natur, noe som reflekteres i deres minimalistiske og funksjonelle produktdesign. Kvalitet og fremføring er merkets topp prioritering. Uansett hvilken utendørs aktivitet eller sportsgren til skal begi deg ut på, kan du med Patagonia være sikker på at du får high-tech utstyr av holdbare og slitesterke materialer! Gjennom tidene har også casual poloskjorter og fargerike jerseykjoler sneket seg inn i deres sortiment. Absolutt alt du trenger for å være godt rustet til utendørs aktiviteter finner du her, så gjør din del for naturen og velg miljøvennlige klær fra Patagonia.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Returner varene innen 100 dager og få kjøpet refundert.

Se også

Tursekker Herre

Hikingsko Dame

Salg på Sport Fjellstøvler for Herre

Sport Vinterjakker Herre

Patagonia er merket for alle som leter etter klassikere

Patagonia passer for alle som leter etter moderne og tidløse klassikere til både herre og dame. Dette amerikanske merket tilbyr et omfattende utvalg av spennende klær og tilbehør av god kvalitet til aktive brukere. Her finner du blant annet varme hettegensere, luer, jakker og mye mer.

Prøv en behagelig fleecegenser til både herre og dame med en smart brystlomme, som er perfekt for oppbevaring av lommebok eller nøkler. Disse varmende plaggene er laget av resirkulert polyester og passer glimrende til bruk på hjemmekontoret, på tur i skogen eller ute med venner. For deg som ser etter noe lettere finner du flere kule og stilige langermede t-skjorter med ulike motiv. Disse t-skjortene passer perfekt til rolige dager på sofaen eller aktive sommerdager. Sjekk også ut det store utvalget av luer i behagelig ull, med kule detaljer som sørger for at du skiller deg ut i bybildet.

Patagonia tilbyr alt fra lekre sko til bukser

Hos Patagonia finner du alltid et bredt utvalg av klær og spennende tilbehør til ulike typer aktiviteter. I vårt utvalg får du alt fra praktiske capser og luer til stilig badetøy. Sjekk gjerne ut vårt store utvalg av turklær fra Patagonia. Her finner du blant annet funksjonelle regnjakker og puffer-jakker, som fungerer utmerket til både skikjøring og gåturer. Disse jakkene er laget av resirkulert polyester, noe som er mer bærekraftig enn tradisjonell polyester, samtidig som at det gir plagget en robust og slitesterk struktur. Våre dunjakker er utstyrt med avansert Primaloft-teknologi, som beskytter mot vær og vind på en effektiv måte. Dette er særlig praktisk for deg som står mye på ski i utsatte områder.

Når det gjelder regnjakkene til Patagonia er de også konstruert ved hjelp av avanserte, resirkulerte materialer, i kombinasjon med nylon eller andre beskyttende stoffer. Disse jakkene benytter seg av Hardshell-teknologi, som effektivt beskytter mot vind og kulde, på samme tid som de har pustende egenskaper. Disse jakkene er uforet, og er derfor mulig å kombinere med en lettere genser eller fleece på kaldere dager.

Elegante og moderne jakker fra Patagonia til både herre og dame

Disse jakkene kommer med flere smarte detaljer, som blant annet en hette som kan reguleres etter behov. I tillegg til dette kommer jakken med en funksjonell glidelås og flere store lommer, der du kan oppbevare nøkler, lommebok og andre verdisaker. I vårt utvalg av Patagonia-produkter finner du også smarte bukser fra den samme produktserien, og du kan derfor finne matchende jakker. Disse buksene benytter seg av like materialer og teknologier som jakkene har. Buksene kommer i flere ulike farger og beskytter deg fra regn og kulde, på samme tid som de er perfekte til hverdagsbruk. Buksene er laget av en blanding bestående av nylon og elastan, og er et godt valg for deg som er opptatt av bærekraft, natur og miljø. Du kan enkelt vaske disse buksene på 40 grader, men unngå tørketrommel for å kunne ha klærne så lenge som mulig. Det er også lurt å unngå bruk av blekemidler.