Katalog

Populære filter
352 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Herlige HUF fra topp til tå

I det omfattende utvalget fra HUF, finner du klær som er en drøm å bevege seg i. Enten du elsker å bruke rullebrettet, eller om du bare liker behagelige, kule klær, er HUF merket for nettopp deg.

Keith Hufnagel er en profesjonell skateboard-utøver som flyttet fra New York til San Francisco i 1992, og åpnet den første HUF-butikken i 2002. Merket spesialiserer seg på gatestil, med sitt herlige fokus på kul komfort som kan brukes både til sport og fritid. HUF er mye mer enn klær for de som elsker skateboard. Det er en kolleksjon skapt gjennom samarbeid med kunstnere, designere, fotografer og musikere, og er en hel livsstil samlet i ett.

Bygg opp garderoben i HUF stil

Med sin progressive stil, ligger Hufnagel hele tiden ett skritt foran. Her finner du et estetisk, kult uttrykk i form av komfortable snitt og solide materialer. Flere av plaggene har kule trykk, som gir deg en personlig og unik stil.

Sett sammen en avslappet hettegenser med en herlig vid bukse, og en bøttehatt på hodet, så er du klar for det meste. Eller velg deg en av de mange t-skjortene i sortimentet, og miks den med en shorts eller en myk dongeribukse. Kleskolleksjonene fra HUF følger gjerne moten og de siste trendene, men de har også sin egen vri for at du skal kunne ha en unik stil.

Bærekraftige materialer som følger trenden

Det er trendy å tenke bærekraft, og selv om HUF gjerne går sine egne veier, er nettopp den progressive tankegangen ett skritt foran her også. Designerne bak merket har hele tiden tenkt bærekraft gjennom å velge solide materialer som tåler tungt bruk.

Økologisk bomull, eller resirkulert polyester, er på god vei inn i produksjonen av kolleksjonene, og komforten blir bare bedre av at bomullen dyrkes på riktig måte, samtidig som at polyester gjenvinnes i stedet for å lages av ny plast. Det å minske miljøavtrykkene vi legger igjen etter oss er helt i rullebrettutøvernes ånd.

Skateboarderne har hele tiden hatt et image å ta vare på. Et image som henger litt igjen fra da idretten var ulovlig. Dette miljøet har en historie av å være litt edgy, og danser på kanten mellom idrett og livsstil. Etter hvert som kulturen har blitt mer mainstream, med flere profilerte utøvere, har stilen også blitt mer etablert i moteverden. Bak en avslappet, kul stil skjuler det seg ofte spreke atleter som fokuserer hardt på å få til alle triksene på rampen eller i bassenget. Både stilen, samt utøverne har for lengst funnet veien inn i den kreative varmen.