Katalog

Populære filter
479 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lindbergh er en klassiker for den kresne

Kjent for sin klassiske tilnærming, designer Lindbergh en klassisk stil for den kresne, som passer i de fleste garderober. Med et snertent snitt får designerne i Lindbergh fremhevet de rene linjene på en ny måte. Dermed blir det enkle snittet kult igjen.

Det ligger ikke bare i de snertne snittene, men også i de smarte materialvalgene som designerne tar når de utformer plagget. Her kan du bare se på friheten i bevegelsen i superflex jeans eller de myke pologenserne i myk merino.

Enten det er de kreative designerne eller de mannlige påvirkerne som jobber i Lindbergh som har idéen først, så ser du det igjen i det smarte snittet og de behagelige materialene. Igjen og igjen.

Frihet i hver bevegelse med Lindbergh

Designerne hos Lindbergh jobber ikke bare for at jeansen skal gi deg en bevegelsesfrihet som varer, men også for at du skal kunne kle deg med en klassisk stil som passer inn på kontoret så vel som i fritiden.

Innimellom glimter de til med detaljer som du bare må ha i enhver garderobe, som du kan se igjen i vinterkolleksjonen, der både formelle antrekk og fritidsantrekk blir presentert. Disse er designet for alle situasjoner og tåler en lang vinter med en kul stil.

Selv klær i myk bomull tar vare på varmen i vinterkulden, og med bærekraftige løsninger er Superflex det som Lindbergh er mest stolte av.

Innovativ, sofistikert stil med Lindbergh

Flere av kolleksjonene fra Lindbegh er preget av en sofistikert og ren stil, som de fleste menn liker. Fra strukturerte dresser til hverdagsklær. Her kan du gi et godt uttrykk, både i fritiden og på jobb. Det enkle snittet er med på å understreke det maskuline i kolleksjonene.

Det siste fokuset har vært på vannavvisende jakker med Prima isolering, til premium ullfrakker med avtagbare krager for deg som liker å variere. Mye av ullen kommer fra Portugal og er tilsatt en god stretch for å gi deg den bevegelsesfriheten som du trenger.

Silhuettene er moderne og tidløse, og faller i smak både hos den motebevisste mannen som den moderne forretningsmannen. Du kan også finne forretnings- og fritidsskjorter som enkelt lar seg kombinere med klær av merinoull for å fullføre utseende. Enten du velger et snitt i klassisk luksus med en klassisk sort farge, eller du trives bedre i en blå, er de forskjellige kolleksjonene laget til dagens opplyste mann, og er designet for å gi et sterkt og ambisiøst uttrykk.