Katalog

Populære filter
66 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Mont Blanc – tidløs stil og kvalitet siden 1906

I mer enn 100 år har Mont Blanc vært ensbetydende med kvalitet, med sine eksklusive produkter og håndverkstradisjoner i verdensklasse. Det er ikke uten grunn merket har oppnådd den statusen det fortsatt har i dag.

Legendariske klær og tilbehør

Med Mont Blanc kler man seg legendarisk! Den velkjente logoen, stjernen som forestiller de seks isbreene på fjellet Mont Blanc, har blitt et anerkjent merke verden over. Det begynte med penner. Deres penn har siden tidlig på 1900-tallet vært synonymt med viktige underskrifter. Nå lager de klær og tilbehør som er like episke, inkludert solbriller.

Håndverkere og kunstnere fra en rekke områder har vært involvert i stadige innovasjoner og fornyelser for å heve kvaliteten. Det er dette håndverket i verdensklasse som har gitt produktene den overlegne kvaliteten de står for den dag i dag.

Solbriller som varer sesong etter sesong

Det er to grunner til at vi elsker solbrillene fra Mont Blanc: de finnes i stiler som passer til ethvert antrekk, og de er så klassiske og gode at de holder i årevis. Skal man lage seg en solbrillesamling, er disse perfekte å starte med!

Merkets tidløse stil og kompromissløse ambisjonsnivå gjør at du kan nyte solskinnet godt beskyttet i mange år med deres solbriller. De er laget for å tåle fritidsopplevelser utendørs samtidig som de ser elegante ut på fortauskafeen.

Solbriller til alle antrekk

En Mont Blanc-solbrille er som en skreddersydd dress. Den signaliserer et bevisst valg og innsikt i hva som kjennetegner kvalitet i verdensklasse. Og selv om de passer den beste dressen din som hånd i hanske, kan de også brukes på stranda eller ute på byen.

De kommer i et stort utvalg av farger og modeller, der alle representerer kvalitet og en moderne livsstil. Du finner pilotbriller og klassiske modeller i alle de tidsriktige fargene.

De klassiske pilotbrillene gjør seg selvfølgelig bra både sammen med en flygerjakke eller en genser. Med sin tidløse utforming kan de også trygt brukes sammen med mønstrete skjorter eller joggeklær. Vi synes solbriller i brun og svart havana, gjerne med grønne glass, er kjempekule sammen med en enkel pologenser. 

Uansett hvilken solbrille man faller for, så vil den sette prikken over i-en på antrekket nå, og i mange sesonger framover.