Populære filter
228 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Needle & Thread tilbyr delikate plagg med naturlig eleganse for store og små anledninger, like vakre som minnene du ønsker å skape og bevare. Helt siden det britiske selskapet lanserte sine romantiske og feminine kjoler i april 2013, har de gjort seg bemerket for sitt detaljerte design.

Needle & Thread - Naturlig skjønnhet for vakre øyeblikk

Fra bryllup til hyggelig sammenkomst med venner, Needle & Thread gir deg festplagg som passer for både store begivenheter til verdifulle hverdagsminner. De unike plaggene karakteriseres ved blonder, blomster, plissé og paljetter, i alt fra skjørt og bluser til lekre cocktailkjoler og fotside selskapskjoler. På Zalando.no finner du enkle og unike plagg fra Needle & Thread som kan pyntes opp eller ned, og med disse plaggene i garderoben kan du ikke lenger klage på at du ikke har noe å gå med.

Fra casual til fest

Avhengig av tilbehør, kan du gå fra casual chic til feminin eleganse på et øyeblikk. Fremhev din naturlige skjønnhet med blondetopper og plisséskjørt i enkle, lyse toner, eller skap et virkelig blikkfang med blomstrete skjørt og jakker i friske farger. Svarte blondetopper skaper et stilbevisst hverdagslook sammen med jeans, og setter stemningen på enhver fest i kombinasjon med et A-line skjørt. På samme måte kan duse sommerkjoler i pastell gjøres klar til fest med høye hæler og store smykker, eller du kan gli perfekt inn i hagefesten med diskré sandaler.

Andre favoritter