Katalog

Populære filter
187 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Matinique skiller seg ut med minimalistisk eleganse

Matinique ble grunnlagt i København og er kjent for sine maskuline og moderne herreklær. Designer Niels Martinsen etablerte merket i 1973 med et mål om å skape komfortabel mote av høy kvalitet for velkledde herrer. I dag nyter han en velfortjent anerkjennelse på den internasjonale scenen.

Kleslinjene gir perfekte antrekk for sammenkomster, forretningsmøter eller byturer. Selskapet har alltid vært dedikert til å skape klær som reflekterer en viss livsstil og hver manns unike personlighet.

Med plaggenes minimalistiske eleganse har Matinique lykkes i å oppnå den utfordrende balansen mellom individualitet og funksjonalitet - klærne deres er særegne nok til å skille seg fra mengden, men likevel smakfulle og harmoniske nok til å passe inn i enhver sosial setting.

Matinique-jeans for menn med stil

Firmaet tilbyr jeans, jakker, skjorter og gensere i forskjellige stiler og design. De imøtekommer alle krav en motebevisst kunde skulle ha, og kombinert med linjens tilbehør gir det et komplett og moderne utseende.

Rette jeans er den tidløse buksen som passer utmerket med en strikkegenser og et par penere sko. Matiniques rutete skjorte passer utmerket med boot cut jeans, mens en løstsittende bukse er et utmerket valg kombinert med en hettegenser. Slim fit jeans, den mest elegante av alle passformene og brukt i en rekke urbane miljøer, er fortsatt en av de hotteste trendene.

Matinique-jeans for menn er designet for den raffinerte som ønsker å uttrykke en unik og moteriktig smak. Foretakets bukser og jeans samt alle klærne i kolleksjonen er ideelle for den aktive og selvsikre mannen.

Matiniques urbane stil passer den mest sofistikerte herren

Merket designer urbane antrekk som omfatter utsøkte detaljer og ekspertens skreddersøm. Linjen tilbyr en sofistikert, men uformell stil, som inkluderer poloskjorter i lekre farger, langermede skjorter i dristige mønstre, samt uformelle bukser og blazere.

Matiniques motekolleksjoner er laget med den hensikt å tilfredsstille alle mulige maskuline stiler. Klærne er klassiske, funksjonelle og ikke minst moteriktige.

Mote tjener et veldig nyttig formål. Dette er nok en av faktorene som har bidratt til Matiniques suksess gjennom årene. I tillegg oppfyller de kravene til det store flertallet av mannlige forbrukere, som åpenbart ikke mangler motesans.