Katalog

Populære filter
201 produkter
eljackson
eljackson
eljackson·
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Råtøffe briller og skiklær fra den ledende produsenten Oakley

Hos Zalando har vi nå tilgjengelig et omfattende utvalg av briller og klær fra den anerkjente, amerikanske produsenten Oakley. Her finner du lekre solbriller, skibukser og annet utstyr som gjør din neste tur til et rent eventyr. Hvis du elsker snowboard eller skikjøring, hva med noen råtøffe briller som gir god beskyttelse fra sola og er laget i slitesterkt ripefritt glass? Disse modellene kommer i flere ulike farger og er et perfekt valg for deg som ser etter noe tidløst og moteriktig.

Alternativt er det også svært enkelt å velge seg et par med kule skibriller fra Oakley sitt store utvalg. Enten du er på leting etter et klassisk design eller foretrekker noe mer moderne, så vil du garantert finne noe passende hos oss. Våre briller er laget i glass av ypperste kvalitet med flere tøffe design og funksjonelle detaljer. Her finner du beskyttelse på nesa og materialer av høy kvalitet.

Skibukser som vil ta deg til neste nivå

Våre skibukser er utmerket for deg som vil legge ut på langtur, og som trenger noe solid og slitesterkt. Våre skibukser er produsert i moderne materialer med vanntett overflate, noe som gjør at de er perfekte for deg som vil kose deg i skibakken, samtidig som at du slipper å bekymre deg for å bli våt underveis. Videre er det gode muligheter for å kunne ta buksene med på langrennsturer for deg som heller foretrekker det.

Praktiske detaljer som romslige lommer gir deg plass til nøkler, mobil og annet som du trenger på turen. I tillegg leveres våre bukser med mulighet for stramming i livet ,og flere av modellene har også belter som gir en bedre passform for deg som lever et aktivt liv.

Moderne og avanserte skalljakker til ski og løping

Hos Oakley har vi en rekke spenstige skalljakker, som gir deg god beskyttelse fra elementene med smart materialbruk og innovativt design. Disse jakkene er perfekte for deg som vil konsentrere deg om skikjøringen i flere timer om gangen. Disse jakkene holder på varmen, samtidig som de puster og gir beskyttelse fra vær og vind. Flere av modellene har innebygd stramming som gjør det enkelt å tilpasse passformen til din kropp. Jakkene har selvfølgelig hetter, som gir god beskyttelse når det er skikkelig dårlig vær, enten det er snakk om vind, snø eller regn.

Våre jakker benytter seg av avansert skall-teknologi, noe som sørger for lav vekt og god beskyttelse fra vind, snø og regn. Disse jakkene er også perfekte til bruk på vanlige hverdager, enten du trenger noe til byturer eller som et varmende plagg på sykkelen om morgenen. Et godt tips er å kombinere jakkene med en varm fleece eller genser fra Oakley, som gir en varmende effekt. Flere av våre fleecejakker er perfekte, ettersom de består av resirkulerte materialer og tar liten plass under skalljakken. Bruken av glidelås gjør det også enkelt å regulere varmen inne i jakken på en god måte ved behov for den som ønsker det.