Katalog

Populære filter
2 327 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

VERO MODA: Stilsikker og morsom mote

VERO MODA er et populært klesmerke med kvalitetsplagg for stilbevisste, moderne kvinner som elsker å ha det moro og eksperimentere med mote. Du er ikke redd for å prøve nye ting, samtidig som du selvsikkert kjører din egen stil. Her finner du klærne og tilbehøret som garantert setter fantasien din i sving.

Sett sammen en morsom og funksjonell garderobe

De moderne kolleksjonene er stappfulle av basisplagg, samt vågale trendplagg som vil tiltrekke seg beundrende blikk på gaten. Merket har fanget interessen til trend-interesserte kvinner helt siden det ble lansert i 1987. I dag er VERO MODA et av de største klesmerkene i Europa, takket være en god balanse mellom kvalitet, moderne trender og tidløse basisplagg.

Det er nettopp den balansen mellom klassiske basisplagg og iøynefallende trendplagg som gjør at VERO MODA er et perfekt valg når du skal fornye garderoben din. Det anbefales å ha et solid utvalg av tidløse klassikere i garderoben din, og deretter bør du velge deg ut noen statement-plagg for å style ulike antrekk. Sistnevnte er perfekte for å fremheve forskjellige sider av personligheten din. 

Hvis du elsker en rocka stil og mener at (mote)regler er til for å tøyes, anbefales det å handle inn stramme jeans, enkle t-skjorter, skinnjakker og svarte pumps. Deretter varierer du disse basisplaggene med dristige farger og mønstre. Hvis du derimot elsker det elegante og sofistikerte, kommer du langt med lekre bluser, bukser med rene snitt og svarte kjoler som kan styles opp eller ned ved å bruke riktig tilbehør.

Det rette tilbehøret tar antrekket til nye høyder

Du kan variere basisplaggene fra VERO MODA i nesten det uendelige ved å fornye tilbehøret. Du finner selvsagt også et fristende utvalg av accessories fra dette merket, i tillegg til moteplagg. 

Det er bare å velge og vrake blant skjerf, sko, luer, smykker, vesker og mye mer – tenk gjerne på tilbehøret som det lille ekstra som fullfører hele antrekket ditt. Når det kommer til smykker, kan du trygt se bort fra uttrykket «less is more» og heller kose deg med å prøve ut nye kombinasjoner. Det er rett og slett hot å legge store smykker i mange lag når du styler enkle kjoler og bluser. Dette lille trikset kan få selv hverdagskjoler til å bli festantrekk på et blunk.

Kjappe og enkle stylinggrep i hverdagen

Det er enkelt å mikse og matche klærne og tilbehøret til VERO MODA for å skape nye looks i hverdagen, og det beste av alt er at du kan skape helt nye uttrykk ved å bruke de samme plaggene på nye måter. Du kan for eksempel bruke belter over kåper og jakker. Da føles det nesten som om du har fått et helt nytt plagg bare ved å være kreativ med tilbehøret ditt.

Matchende farger er perfekt for å skape en helhetlig look, mens kontraster gir en spennende vri. Dersom du bruker en stor og chunky kåpe, får du dessuten en elegant, feminin silhuett ved å knyte et belte rundt livet. Det anbefales også å eksperimentere med materialer, for eksempel ved å bruke skinnbelter over jakker med fuskepels.

Ett plagg, et hav av muligheter

VERO MODA er kjent for å ha et solid utvalg av jeans og bukser i ulike farger og modeller. Det flotte med jeans er at de kan styles til å passe for de fleste anledninger. Høye hæler og en topp med blonder gir favorittjeansen din en touch av glamour, mens enkle sandaler toner stilen din ned til et avslappet hverdagsantrekk på et blunk.

Det samme kan sies for enkle topper og bluser. En ensfarget bluse kan for eksempel være et perfekt jobbantrekk sammen med et svart skjørt, et par støvletter og en elegant blazer over skuldrene. Hvis du vil ha et mer avslappet, men allikevel pent antrekk på dagtid, kan du bruke den samme blusen sammen med jeans eller vide bukser. På kveldstid kan blusen brukes med skinnbukser, store øreringer og chunky smykker.

Det finnes utrolig mange muligheter når du shopper klær og tilbehør fra VERO MODA. Derfor er det kanskje ikke så rart at nettopp dette merket er blitt et av de største i Europa. Du kan nemlig bruke alle produktene på mange spennende måter, og dermed blir det både morsomt og enkelt å balansere personlig stil med artige trender.