Populære filter
4 950 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Legendariske Polo Ralph Lauren er selve definisjonen på en aktiv, men sofistikert livsstil. De enkle, stilfulle plaggene oser av sporty eleganse, hvor hverdagslige, behagelige basisplagg kombineres med stilrene snitt og silhuetter. Resultatet er utsøkte kolleksjoner med umiskjennelig preg. Både logoen og stilen gjenkjennes verden over, samtidig som klærne bevarer en autentisk, men moderne stil.

Tidløs og moderne: Polo Ralph Lauren

I over fem tiår har dette premium merket gitt oss rålekker, uanstrengt eleganse, og vi får simpelthen ikke nok. Tidløse silhuetter kombineres med moderne detaljer, og dermed holder kolleksjonene seg unge og klassiske på én og samme tid. De ikoniske skjortene til henne, som merket er så kjent for, er et godt valg på hektiske arbeidsdager eller når du skal nyte et godt måltid på en restaurant. De er sofistikerte nok til at du kan kombinere dem med et par svarte, vide bukser og dressjakke over skuldrene for et lekent, men stilfullt antrekk. Da er du klar for alle de viktige jobbmøtene. Samtidig kan du skru opp stilfaktoren på fritiden med store øreringer, elegante smykker, høye hæler og rød leppestift til skjorten.

Uanstrengt, sofistikert herremote

Polo Ralph Lauren tilbyr mange, spennende kolleksjoner for dame, herre og barn. Plaggene lar seg enkelt kombinere med hverandre, og du kan uanstrengt tilpasse dem etter begivenhet, humør og personlig stil. Du er nok allerede klar over det, men de klassiske skjortene er rålekre til både jeans og dressbukser. Du finner mange, spennende varianter av poloskjorter, treningsbukser, hettegensere og mye mer, uformelt men med en touch av eleganse. Plaggene er perfekt for stilbevisste, moderne herrer som krever en funksjonell, sofistikert garderobe som fungerer godt i hverdagen. Skulle dere ønske at barna skal følge i foreldrenes fotspor, finner du også varierte kolleksjoner fra baby til ungdom. Fellesnevneren for dem alle, er høy kvalitet og god smak.

Andre interessante produkter

Formelle sko

Premium Slips

Premium Herre Poloshirts

Poloshirts