Populære filter
102 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Glorious Gangsta gir deg en urban og variert stil

Med inspirasjon fra de mange sidene av moderne, flerkulturell, urban mote kombinerer Glorious Gangsta det tilbakelente med det spenstige. Fra dette herlige merket får du stil med komfort, hvorvidt det dreier seg om å imponere, eller bare slappe av hjemme. Med street-cred, og de rette detaljer, er alt mulig.

Påvirket av musikk, kunst og ungdommelig kultur, får merket folk i gang og frem, med skarpe linjer, kule prints og trykk, som alle går sammen i designene for en distinkt og kul gatemote.

Den herlige kombinasjonen av banebrytende mote og røff gatestil, lar den moderne, urbane mannen fortelle sin historie gjennom sitt moteuttrykk. Så velg blant artiklene hos Zalando og uttrykk hvem du er, og vis frem personligheten din.

Trendy herreklær fra Glorious Gangsta for gateløver

Med herreklærne fra Glorious Gangsta blir man en vinner. Den dristige, men avslappede stilen skiller deg ut fra mengden. Nøkkelen ligger i å være komfortabel i å være kul.

Med fargespillet og silhuetten, som får frem det beste i deg og som lett kan kombineres for å skape et helt eget uttrykk, er det lett å få frem både hvem du er og lar deg føle deg på ditt beste. Fra de elegante t-skjortene med selvbevisste trykk, til de varmende vestene du kan kombinere med for stil og komfort på kvelden. Topp det med slim fit jeans for å gi en silhuett som merkes.

Og vil du ha et snev av det sporty, finner du joggebukser og sweatshirts for et røft, men også kult og sporty uttrykk. Som ellers i utvalget hos Glorious Gangsta, kommer drivkraften fra ønsket om å heve streetwear fra gatenivå og frem til deg. Det dreier seg om selvtillit, og å utfolde seg i den urbane jungelen.

Et løft av mannen i gata frem til topp

Du er mannen i gata, og du fortjener å se og føle deg like bra som du er. Med herreklærne fra Glorious Gangsta har du tatt steget inn i en stilig, maskulin mote.

De kraftige trykkene, den kule statement logoen, og de varierte designuttrykkene skaper et brøl som du fortjener. For å kle seg komfortabelt betyr ikke at du skal gi etter på stil.

Fryd deg over utvalget, og finn din stil og glede – blant herreklærne fra Glorious Gangsta finner du rett plagg for både varme og kalde dager. Dette merket leverer både håndverk, komfort og moderne ungdomsinspirert mote til den moderne, urbane mannen.