Katalog

Populære filter

Badetøy og snowboardklær. To ting som kanskje ikke hører sammen, men tyske Chimsee får det til å funke! Dette er nemlig sporty mote for deg som liker en aktiv hverdag, og med sin urbane stil med fargerike mønstre er dette et merke som kan brukes hele året.

Hypnotisk badetøy fra Chimsee

Dette tyske merket vet kunsten å gjøre mye ut av lite. Enten i form av en ensfarget bikini med utsøkte detaljer, eller ved å gjøre det et hakk mer hypnotisk i form av knalltøffe mønstre i spreke farger. Uansett hva du foretrekker bør du være forberedt på sterke farger fra Chimsee. Det er jo tross alt noe som hører med til sommeren, eller hva? Gutta kan velge en badeshorts i en lengre eller kortere modell, og uansett hva valget faller på er du garantert utsøkte detaljer som gir deg en ekstra edge på stranda. Damene kan velge et matchende bikinisett som fremhever de naturlige formene, og velger du et hypnotisk mønster er du garantert hete blikk på stranden!

Chimsee snowboardklær med det lille ekstra

Etter sommeren kommer det alltid en vinter, og det gjelder å være forberedt. Når den optimale snøen faller i skibakken er det bare å komme seg ut og nyte naturen! Ta på deg tøffe vanntette bukser og en matchende snowboardjakke fra Chimsee, og du er klar for action. Velg gjerne et antrekk med skarpe farger, både for å synes bedre i bakken, og skape en flott kontrast mot det snødekte landskapet. En god snowboardjakke kan uten problem brukes vinteren lang når gradestokken er i minus, og er like ideell til en shoppingtur i kalde bygater som på tur i Norges landskap.