Populære filter
266 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Tidløs eleganse med Max Mara Leisure

Her hos Zalando finner du et stort utvalg av klær fra Max Mara Leisure, og du kan velge blant en mengde forskjellige modeller, stoff, farger og snitt, alt etter hva din kroppstype og stil vil ha. Her finner du alt fra ballkjoler til de mest spesielle anledninger, til antrekk perfekte for kontoret, videre til herlige plagg som passer like godt til helgens kafébesøk som til kveldens avslapping i sofakroken. Ta for eksempel en Max Mara Leisure sweatshirt, som du finner i flere, tidløse farger.

En slik sweatshirt i sweat-materiale av bomull er perfekt sammen med enten jeans eller et par deilige leggings i jerseymateriale av polyester og elastan, for herlig bevegelsesfrihet i hverdagen. Et slikt antrekk kan like lett passe til trening som til restitusjonen etterpå.

Fra jobb til jubel med klær fra Max Mara

Her hos Zalando finner du klær fra Max Mara Leisure som enkelt kan ta deg rett fra kontoret og videre til kveldens festligheter. Kanskje trenger du bare å bytte sko på veien, eller kanskje ikke det en gang.

Ta for eksempel en av de stilige og tidløse kjolene med lange ermer og knelengde. En klassisk svart farge kan lett se deg gjennom både jobb og jubel, og sammen med et par knehøye støvletter har du full kontroll på stilen din. Sett den sammen med et chunky armbånd eller smykke for en ekstra iøynefallende detalj.

Du finner også bluser, skjorter og skjørt som lett kan styles til både kontorhverdagen og andre anledninger. Det er mye som er gjort med et enkelt skoskifte. Velger du deg et par hvite sneakers er du klar for helgeærender på byen, og med et par hæler er du klar for både kontoret og festen etterpå.

Fra innerst til ytterst med Max Mara

Her hos Zalando finner du klær fra Max Mara Leisure som kan kle deg fra innerst til ytterst. Skal du nyte lange dager på stranda eller ved bassengkanten på en velfortjent ferie, så kan du for eksempel velge deg en stilfull badedrakt, enten i klassisk svart eller med et litt mer lekent mønster.

Trenger du noe lekkert til ferien, så kan du finne deilige strandkjoler som lekende lett passer over badedrakten når du skal hente deg drikke eller kjapt løpe opp på rommet for å hente boka som du glemte. Når været er litt kjøligere kan du gå for et par bukser sammen med en herlig strikkegenser, for et behagelig og tilbakelent uttrykk. Skal du bevege deg utendørs på disse kalde dagene, så kan du også finne deg en deilig parkas.