Katalog

183 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Forventer du det beste av treningstøyet ditt? Vil du at det skal være funksjonelt, ha god passform og de beste materialene? Da er Casall sportsmerket for deg. Det svenske merket tar både funksjon og design på høyeste alvor, slik at du skal kunne føle deg komfortabel på trening.

Klar for neste treningsøkt med Casall

Svenske Carl-Axel Surtevall etablerte selskapet Casall og solgte treningsutstyr allerede i 1980. Kort tid etter startet han et av de første treningssentrene for bare kvinner, og begynte å lage treningstøy til instruktørene. Klærne ble så godt mottatt at Casall utvidet med en hel kolleksjon av treningstøy for kvinner, og nå er merket synonymt med treningstøy i ypperste klasse. Casall kombinerer virkelig minimalistisk skandinavisk design med de beste materialene som puster, holder deg tørr og bekvem under hele treningsøkten. Enten du liker å trene hjemme eller på treningssenter, om du trener løping, sykling, fitness, styrke, yoga, aerobic eller pilates - Casall har sportstøyet for deg.

Funksjonelt og trendy treningstøy

Fine treningsklær kan virkelig virke positivt inn på treningsmotivasjonen. Fra Casall får du klær som gjør at du føler deg bra, samtidig som de er praktiske. Og treningstøyet er like behagelig å benytte på trening som på fritiden. For deg som liker å løpe finnes det herlige, lette løpetights og løpejakker. Liker du å trene på treningssenter kan en fin topp og tights være det du vil gå for, eller en deilig, løs topp når du praktiserer yoga. Du kan også trene hjemme med vekter, strikk, kettlebells og yogamatter. Uansett, Zalando har det beste utvalget av Casall kolleksjonen i nettbutikken, slik at du kan nyte å være aktiv uansett hvilken treningsform du foretrekker.

Andre har også kjøpt

Treningsklær og utstyr i sprekt design fra Casall 

Det svenske varemerket fører trendsettende treningstøy og utstyr. Kom i form med dynamisk treningstøy med høy funksjonalitet og smart design. Enten du løper, trener på et treningssenter, går på yoga eller pilates, er Casall et merke du kommer til å elske.

Enkel skandinavisk treningsmote

Trening og mote i perfekt forening. Trenger du et lite push for å komme deg på trening, kan et nytt sett treningstøy gi deg akkurat det. Casall fører treningstøy i høyteknologisk materiale som gir støtte og lett kompresjon. Tekstilene puster godt og føles behagelige på kroppen. 

Av treningstøy vil du finne sports-BH-er, treningsbukser, tights, trøyer og treningsjakker. Av treningsutstyr for hjemmetrening finnes blant annet håndvekter, yogamatter, boksehansker, hoppetau og balanseballer. Det svenske merket er opptatt av kombinasjonene funksjonalitet, design, etikk og kvalitet når de produserer – dette betyr blant annet at flere av produktene er laget av resirkulert materiale. 

Motiver deg selv med riktig og lekkert treningstøy

Et skritt mot en sprekere hverdag starter gjerne med å skaffe seg nytt treningstøy. Skal du trene yoga, bør du kle deg for å holde fokus og være fleksibel. Prøv en sømløs topp og tights med høyt liv laget av resirkulert polyamid for maks utbytte. Liker du å løpe, kan du gå for en løpetights i elegant og komfortabelt design. Her vil du dessuten finne løpetights som er tilpasset alle årstider. 

Har du ikke mulighet til å trene på et treningssenter, kan du enkelt skaffe deg utstyr for hjemmetreningen her. Casall fører alt fra yogamatter til fitness-baller. Sett på en yogavideo, ta frem en yogamatte med god demping, og sett i gang. Foretrekker du å trene styrke hjemme kan du for eksempel gå for håndvekter. Skal du trene opp kjernemuskulaturen din, er en pilatesball et godt hjelpemiddel. Den kan brukes både til yoga og styrketrening.