Katalog

Populære filter
170 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Treningsklær og utstyr i sprekt design fra Casall 

Det svenske varemerket fører trendsettende treningstøy og utstyr. Kom i form med dynamisk treningstøy med høy funksjonalitet og smart design. Enten du løper, trener på et treningssenter, går på yoga eller pilates, er Casall et merke du kommer til å elske.

Enkel skandinavisk treningsmote

Trening og mote i perfekt forening. Trenger du et lite push for å komme deg på trening, kan et nytt sett treningstøy gi deg akkurat det. Casall fører treningstøy i høyteknologisk materiale som gir støtte og lett kompresjon. Tekstilene puster godt og føles behagelige på kroppen. 

Av treningstøy vil du finne sports-BH-er, treningsbukser, tights, trøyer og treningsjakker. Av treningsutstyr for hjemmetrening finnes blant annet håndvekter, yogamatter, boksehansker, hoppetau og balanseballer. Det svenske merket er opptatt av kombinasjonene funksjonalitet, design, etikk og kvalitet når de produserer – dette betyr blant annet at flere av produktene er laget av resirkulert materiale. 

Motiver deg selv med riktig og lekkert treningstøy

Et skritt mot en sprekere hverdag starter gjerne med å skaffe seg nytt treningstøy. Skal du trene yoga, bør du kle deg for å holde fokus og være fleksibel. Prøv en sømløs topp og tights med høyt liv laget av resirkulert polyamid for maks utbytte. Liker du å løpe, kan du gå for en løpetights i elegant og komfortabelt design. Her vil du dessuten finne løpetights som er tilpasset alle årstider. 

Har du ikke mulighet til å trene på et treningssenter, kan du enkelt skaffe deg utstyr for hjemmetreningen her. Casall fører alt fra yogamatter til fitness-baller. Sett på en yogavideo, ta frem en yogamatte med god demping, og sett i gang. Foretrekker du å trene styrke hjemme kan du for eksempel gå for håndvekter. Skal du trene opp kjernemuskulaturen din, er en pilatesball et godt hjelpemiddel. Den kan brukes både til yoga og styrketrening.