Katalog

Populære filter
573 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ønsker du deg klær som bringer ut din feminine side og får deg til å se strålende ut? Da bør du se nærmere på kolleksjonen fra NAF NAF. Det franske merket har spesialisert deg på sofistikerte, feminine plagg i kvalitetsmaterialer, slik at du kan være velkledd i en hver anledning.

Moderne fransk eleganse fra NAF NAF

NAF NAF ble etablert av brødrene Gérard og Patrick Pariente i Paris i 1973. Ambisjonen deres var å skape elegant mote til overkommelige priser. Gjennom årene har de styrket imaget sitt som et ungt og feminint merke for kvinner som liker å mikse ulike farger og stiler. Fransk mote er synonymt med romantikk, eleganse og et hint av lekenhet. Det franske merket NAF NAF benytter disse elementene i sin design og skaper nye uttrykk. Designerne velger bare de beste materialene, slik at plaggene skal få riktig struktur, god passform og holde seg pene over tid. Den romantiske stilen gjør dette til perfekte plagg å ha i garderoben, og klærne kan lett kles opp og ned med riktig tilbehør.

Feminine plagg til enhver anledning

Den franske designen går ikke av moten, og er et sikkert kort å ha i garderoben. NAF NAF har alt du behøver for å skape et personlig uttrykk. Du kan lett kombinere plaggene. Hva med et lekkert skjørt og en bluse med et par ballerinasko som jobbantrekk? Bytter du til et par høyhælte sko, en vakker veske og et smykke er du klar for en date, eller å møte venner på byen. En enkel ensfarget topp får et nytt utrykk med et stort smykke til. Med klær og tilbehør fra NAF NAF kan du enkelt sette sammen en rekke ulike antrekk med enkle grep. Klærne i hele kolleksjonen passer sammen, eller du kan kombinere plagg fra andre merker her hos Zalando. Valget er ditt.

Andre har også kjøpt