Katalog

Populære filter
611 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Italia har alltid hatt et rykte på seg for å være et av verdens største motesentre, og det er et rykte som Italia har fortjent. Med de spesielle kreasjonene sine har Pinko satt en ny standard for hvor trendene skal bevege seg, og ikke minst hvor stilen din har tenkt seg. Italiensk mote er kanskje ikke alltid noe for alle og enhver, men Pinko har definitivt gjort særegen, italiensk design til allemannseie.

Vær grønn, med Pinko

Moderne merker og designere legger ofte mye arbeid ned i det miljømessige ansvaret som vi alle burde ta tak i, og Pinko har gått lenger enn de fleste. Det grønne initiativet merkes både i materialer, designarbeid og produksjonen, og merket har til og med laget sin egen, grønne fabrikk. Ikke la navnet lure deg – dette merket er grønt. Moderne, ungdommelige og rykende ferske trender og snitt er det alt handler om hos Pinko, og dette er merket for kvinner som vet hvor de vil med stilen sin. Det er faktisk mulig å kle seg fra topp til tå i Pinko, bokstavelig talt. Med alt fra sko til belter, kjoler og vesker, gensere og bukser, er det ikke rart at merket har blitt populært hos trendsikre jenter i et stort antall land.

De gamle er ikke alltid best

Selv om du kanskje har hatt et par favorittmerker tidligere, så er det aldri for sent å prøve noe nytt. Hos Zalando finner du de siste innen trender og mote, fra de mest fremadstormende merkene, og for kvinner som vil opp og frem, har vi i hvert fall det som skal til for å heve stilen til neste nivå. Vi har lagt ut det beste som Pinko har laget, sånn at du kan nå kreasjonene med bare et par klikk! Pinko. Nå.

Se også