Katalog

Populære filter
711 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Pinko – fargerikt, kreativt og stilsikkert

Pinko er et navn som både folk med sans for mote og for det kreative burde merke seg. Dette er et klesmerke som er kjent for den fargerike stilen og det innovative designet. Siden oppstarten mot slutten av 80-tallet, har merket vært kjent for å levere moteklær og tilbehør med en unik og kreativ vri.

Pinko har en sterk tilstedeværelse, og er kjent for å tilby kvalitetsklær og tilbehør laget av de fineste materialene og med en holdbar konstruksjon som holder stand mot hyppig bruk. Pinko kommer med et bredt utvalg av klær, tilbehør og vesker for kvinner i alle aldre og størrelser.

Innovativt design og en kreativ tilnærming til mote er essensen i det Pinko driver med. Merket tilbyr en rekke forskjellige stiler, fra klassisk til moderne, og er alltid på utkikk etter nye og spennende måter å uttrykke seg på.

Tidløst og allsidig Pinko-design

Pinko er også kjent for sin bruk av farger, mønstre og teksturer, som gir klærne og tilbehøret et unikt og personlig preg. Uansett om du er ute etter en kjole, en genser eller en veske, vil du finne noe som passer din personlige stil fra Pinko.

Klær og tilbehør skal ikke bare være trendy og moteriktige – de skal være tidløse og allsidige også, spesielt dersom et merke skal sette trendene i stedet for å følge dem. Og det er en stor del av Pinko.

Merket tilbyr en rekke klassiske stiler som passer til enhver anledning, fra jobbintervju til en kveld på byen. En annen fordel med å finne antrekket ditt her, er at her finner du plagg, sko og tilbehør i ulike størrelser. Fra XS til XL – her er det noe for alle.

Finn din Pinko-stil her hos Zalando

Hvis du vil kjøpe klær eller tilbehør fra Pinko, kan du finne et bredt utvalg hos Zalando. Vi tilbyr alt fra kjoler og skjørt til vesker og solbriller fra dette populære merket.

Ved å handle her hos oss, er du trygg på at du får en sikker og pålitelig shoppingopplevelse. Vi gir deg alltid enkel retur og rask levering, sånn at du får de nye Pinko-plaggene og tilbehøret ditt så fort som mulig.

Ta en titt på kolleksjonene vi har fra Pinko, og vi er sikre på at du også blir overbevist. Det er din stil og personlighet som teller, så la Pinko være med på reisen, i høy kvalitet som holder seg og deg trendy i mange år fremover.