Dame
Barn

Katalog fra Icon Brand

 • Størrelse
 • Merke
 • Pris
 • Farge
 • Kolleksjon
  158 produkter
  |Sorter etter:
  Side 1 av 2

  Få 10% på din neste bestilling?*

  Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

  Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.

  Siden 2008 har Icon Brand strebet etter å skape accessories og tilbehør for menn som vet hvor de vil med sin egen stil, og som ikke er redde for å stikke seg ut litt – eller mye. Musikk, reise og ungdomskulturen er det som inspirerer skaperne bak tilbehør og smykker til menn som lages kun av materialer med høy kvalitet, metall og tekstiler i spennende former og farger, og med tidløs, trendy design. Designspråket er tydelig, og formene og materialene som brukes har sakte men sikkert kommet seg til et sted der de forbindes med Icon Brand. Lommebøker, datavesker, smykker, armbånd og ringer – alt laget i høyeste kvalitet for menn som krever litt ekstra.

  Icon Brand – nye accessories, for menn i en ny tid

  Mange menn er begynt å se forbi klokker og armbåndsur som «smykket for menn», og har oppdaget designere og merker som Icon Brand. Det finnes en hel verden av tilbehør og smykker til menn der ute, til dem som ikke er redde for å skille seg ut og vise seg litt frem. Icon Brand er et av de beste stoppestedene for gutter og menn som vil ha smykker og tilbehør som har høy kvalitet og som viser frem deres individualitet. Zalando.no har alt du trenger for å sette prikken over i’en – se katalogen fra Icon Brand i dag!

  Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

  Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

  Zalando tilbyr 30 dagers åpent kjøpt. Varene kan returneres gratis!

  Har du spørsmål til Zalando? Kontakt vår kundeservice gratis på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

  Sjekk ut

  Napapijri

  Geox

  Bruuns Bazaar

  UGG Australia