Katalog

Populære filter

Unik, distinktiv og feminin signatur fra Cream

En unik, distinktiv boho vibrasjon kommer fra Cream, som feirer det feminine og tilbyr en helt unik signatur for kvinner som elsker den bohemiske luksusen krysset med et skandinavisk utseende. Helt siden etableringen for snart 20 år siden har hver eneste kolleksjon hatt en rekke detaljer og definerende overraskelser som ikke bare understreker selve DNAet i merket, men også lar deg kultivere uttrykket som åpner opp de beste sidene ved deg. Merket fremhever deg, er enkelt å ha på, og enkelt å elske. Med Cream får du enda et kvalitetsmerke fra våre dyktige naboer i sør, nemlig et kjent merke fra Danmark. Du finner Cream blant mengden av kvalitetsmerker hos Zalando.

Lekre detaljer og en feminin tilnærming

Finn frem til den feminine siden din i glansfulle tekstiler og myke puffermer. Enten du elsker en lett, sval silkebluse eller du lar deg omfavne av en myk strikkejakke, så finner du det du trenger fra Cream, og de er fulle av detaljer som kledelige knapper, myke rysjer og praktiske glidelåser. Du finner den lille svarte og den ekstravagante flagrende kjolen, eller strikkegensere som gir et feminint utseende til hverdagsklærne som du vil like. Enten med et snitt som følger formen din eller som går rett ned, og med mønster som gjør det enkelt å kombinere med jeans eller et skjørt. Cream har også en mengde stilige bukser som enkelt lar seg kombinere med alle de forskjellige blusene, genserne og toppene i utvalget.

Dansk design i praktisk bruk

Myke, lange gensere som kan brukes som kjoler eller deilige tunikaer, kan du enkelt bare bruke sammen med en frisk strømpebukse og et par stilige sko. De løse og stramme blusene passer fint til de mange stilige buksene som du finner i kolleksjonen fra Cream. Det feminine ligger hele tiden i detaljene og de lekre snittene, så her kan du vrake og velge i former og snitt som passer til formen din. Fremhev fordelene dine og finn frem til passformen som passer deg med klærne fra Cream. Cream byr på lekre hverdags- og festklær, men også feminine ytterklær for de kaldere dagene så du kan holde deg varm gjennom kjølige måneder. Sammen med de myke ullplaggene som du finner i kolleksjonen, kan du holde varmen og samtidig bevare den sarte og unike stilen. Dette danske designet er med andre ord både praktisk og unikt. Finn frem til favorittene dine her hos Zalando og du er klar for en unik hverdag.