Katalog

844 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Object legger vekt på kvalitet

La deg inspirere av denne lekre kolleksjonen fra Object. De ser for seg at du har en autentisk måte å møte mote på, akkurat som du møter livet. Du setter sammen et antrekk som ikke bare reflekterer selvsikkerheten din, men som også gir rom for det kreative og nysgjerrige i stilene. Det er denne holdningen som gjør at du aldri føler deg mindre enn deg selv. For Object er ikke god design bare god design, men en historiefortelling. Med et høyt fokus på kvalitet, designer de kolleksjoner som skal inspirere kvinner gjennom en rockete bohemstil og la kvinner forstå at de kan rocke hvert antrekk og eie det uten å inngå kompromisser. Det er helt klart store ord, men se på kolleksjonen, og du vil forstå hva de mener.

Selvsikker stil

Det er ikke bare kvaliteten det er noe selvsikkert med. Formen på de lekre strikkegenserne av nylon og polyakryl er selvsikkert trendy med sine ballongermer og smale figur. En form som er svært populær og som gjerne er et must i garderoben. Også strikkegensere med trendy strikkemønster kommer i farger som du lett kan kombinere med de andre klærne i kolleksjonen eller fra andre kolleksjoner. I et ribbestrikket materiale av polyakryl og bomull vil genseren holde lenger på fasongen. Den blir forresten raskt en favoritt fordi den er så behagelig på og fordi den passer så godt til de fleste anledninger enten du skal på jobb, kino eller besøke en venninne. Er det for varmt med en strikkegenser, kan du finne lekre, feminine topper. Gjerne av viskose og nylon for holdbar form og en behagelig passform. Noen av toppene er gjennomsiktige eller delvis gjennomsiktige, derfor er det lurt å finne en topp som du kan ha under eller over for å fullføre antrekket. Det feminine snittet gir det lille ekstra til garderoben din, og toppene og genserne er lette å kombinere og sette sammen til hele, lekre antrekk. En klassiker som de fleste elsker, er den lange strikkejakken som er fin over alt fra lekre kjoler til kule drakter og helt til den avslappede joggebuksen. Selv om den egentlig er for fin for joggebuksen. Object har den i flere farger og i et uimotståelig strikkemønster.

Trenchcoat, kjoler, bluser og skjørt til en kvinne med stil

Det er kvalitetene i de lekre tekstilene og formen på klærne som gjør at du velger Object. Stilen er kanskje rockete bohem, men det stilige utvalget appellerer så absolutt til flere enn bohemene. Det er bare å se gjennom alle de flotte kjolene, blusene og skjørtene i tekstiler og materialer som gjør at dagen blir komfortabel selv når du velger å møte den med stil. Lette tekstiler av lyocell og polyamid blir til lekre bluser og kjoler som understreker det feminine. Sleng en trenchcoat i polyester over kjolen eller blusen, og du er klar for å møte dagen med stil eller til å nyte en hyggelig kveld på byen med gode venner.