Katalog

Populære filter
609 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Klær og tilbehør som hedrer kvinner

Ønsker du finne klær som er trendy, feminine og stilige? Da vil vi anbefale å sjekke ut Object sitt spennende og varierte utvalg av klær, vesker og accessories. Her trenger du ikke være bekymret for å ikke finne noe som passer din stil.

Få den gløden du fortjener

Som et kvalitetssikret og kreativt merke, er Object definitivt et av de mest spennende og innovative merkene for deg som ønsker å utforske ulike stiler. Uansett om du er på ferie i utlandet eller hjemme i Norge, vil du kunne finne noe som passer til både fest og hverdag.

Det er viktig å føle seg fin og vel. Antrekket ditt kan gi deg det lille ekstra du trenger i en ellers travel hverdag. Ved å kombinere en fargerik bluse med noen kule bukser, utstråler du selvtillit. Object kan også tilby et bredt utvalg av strikkegensere i mange farger og mønstre. Kanskje du skal utfordre deg selv, og prøve et mønster som skiller seg ut i din garderobe?

Ikke glem sko, vesker og hodeplagg

Denne kolleksjonen har noe for alle og enhver. Object tar den minimalistiske skandinaviske klesstilen og krydrer den med design og inntrykk fra andre land og kulturer. Du kan også finne kule vesker og hodeplagg som får en enkel kjole eller buksedress til å bli det perfekte antrekket til en middag eller en tur på byen.

Ytterklær kan også være med på å fullføre antrekket. Prøv ut alt fra enkle kåper og skinnjakker til forskjellige typer boblejakker. Velg en klassisk jakke som står i stil med din garderobe, og som du kan bruke sesong etter sesong. Hva enn du ønsker deg, er vi sikre på at du kommer til å finne det som passer til akkurat deg og din klesstil hos Object.