Katalog

Populære filter
  • Herre
  • Barn
742 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Object er et dansk merke som på rekordtid har etablert seg til å bli en av de ledende motehusene i Europa. Kleskolleksjonene til Object er rettet mot kvinner i alle aldre med stor interesse for mote og som lever et kosmopolitt liv. Dette er klær med feminine linjer, elegant passform og god smak på tvers av kolleksjonene. Perfekt for den verdensvante kvinne med sans for stil og moteteft. Object fokuserer på å lage kleskolleksjoner med et kreativt touch, inspirert av hva som beveger seg innenfor europeisk mote. Object er nok et dansk selskap som briljerer på designfronten. Her er produktene som setter trendene, fremfor å følge dem!

Kle deg tidsriktig og elegant med den siste kleskolleksjonen fra Object

Bli inspirert av Object sitt imponerende utvalg. Dette er et varemerke som har utrolig mye å by på for den urbane og moderne kvinne. Perfekt for deg som er kreativ med sans for mote. Object har en rekke interessante plagg med inspirerende trekk. Velg for eksempel en grå cardigan kombinert med sorte leggings, for en utrolig trendy og urban look som er veldig populær akkurat nå. En hvit t-skjorte med et par blå relaxed fit jeans er en klassisk look som aldri går av mote. Trenger du noe til en fest i helgen kan du prøve den hvite cocktailkjolen. Dine venner vil beundre din motesans, og du vil garantert være festens midtpunkt! Ser du etter noe mer formelt kan du prøve den gråfargede jumperen under en sort frakk fra Object. Uansett hva anledningen måtte være har Object det perfekte antrekket liggende klar for deg. Det er opp til deg å la kreativiteten blomstre. Se vårt store utvalg og finn ditt nye favorittantrekk – nå på Zalando.no!

Klær og tilbehør som hedrer kvinner

Ønsker du finne klær som er trendy, feminine og stilige? Da vil vi anbefale å sjekke ut Object sitt spennende og varierte utvalg av klær, vesker og accessories. Her trenger du ikke være bekymret for å ikke finne noe som passer din stil.

Få den gløden du fortjener

Som et kvalitetssikret og kreativt merke, er Object definitivt et av de mest spennende og innovative merkene for deg som ønsker å utforske ulike stiler. Uansett om du er på ferie i utlandet eller hjemme i Norge, vil du kunne finne noe som passer til både fest og hverdag.

Det er viktig å føle seg fin og vel. Antrekket ditt kan gi deg det lille ekstra du trenger i en ellers travel hverdag. Ved å kombinere en fargerik bluse med noen kule bukser, utstråler du selvtillit. Object kan også tilby et bredt utvalg av strikkegensere i mange farger og mønstre. Kanskje du skal utfordre deg selv, og prøve et mønster som skiller seg ut i din garderobe?

Ikke glem sko, vesker og hodeplagg

Denne kolleksjonen har noe for alle og enhver. Object tar den minimalistiske skandinaviske klesstilen og krydrer den med design og inntrykk fra andre land og kulturer. Du kan også finne kule vesker og hodeplagg som får en enkel kjole eller buksedress til å bli det perfekte antrekket til en middag eller en tur på byen.

Ytterklær kan også være med på å fullføre antrekket. Prøv ut alt fra enkle kåper og skinnjakker til forskjellige typer boblejakker. Velg en klassisk jakke som står i stil med din garderobe, og som du kan bruke sesong etter sesong. Hva enn du ønsker deg, er vi sikre på at du kommer til å finne det som passer til akkurat deg og din klesstil hos Object.