Populære filter
384 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Flørtende detaljer fra italienske CHIARA FERRAGNI

Hun blunker til oss fra mobildeksler, vesker, luer og sko. Den nye kolleksjonen til dette italienske merket kommer med en grafisk figur av to øyne som ligner en gammel egyptisk hieroglyf og som setter sitt særpreg på skokolleksjonen og det meste av morsomt og stilig tilbehør. Med kraftige øyevipper ser du om øyet er åpent eller lukket, og de blunker til deg fra ryggsekker eller rumpetasker, fra sko eller luer. Sett farge på hverdagen din med glitter fra denne italienske kolleksjonen, den er til å bli sprudlende glad av.

Tøffe, italienske sko

Enten du liker glitter eller foretrekker svart, så finner du røffe sko og boots i denne kolleksjonen. Alle med kledelige detaljer som glitter, detaljrike skolisser, blanke eller fargerike stjerner, glittersko med øyne som blunker på alt fra den tradisjonelle sommerskoen til joggesko med høye såler og den solide, røffe bootsen. I denne kolleksjonen er det et stort fokus på platåsåler av behagelig gummi som gir et kraftig uttrykk. Dekket av glitter eller ensfargede sko laget av lær eller et syntetisk materiale som tilpasser seg behagelig til foten når du bruker den. Enten du velger den klassiske svarte med lekre detaljer eller du er ute etter en sandal til en solskinnsdag på stranda, så finner du en sko som pynter føttene dine. Med sine glitrende detaljer og gjennomførte stil liver de opp antrekket ditt. Den blanke logoen er skrevet synlig med trykte skrifttyper rett over skolissene. Dette italienske merket er designet av en italiensk influenser og moteblogger som har vært kjent i sosiale medier siden 2009. Med stadig flere følgere har hun skapt sitt eget merke og en helt egen livsstil. Den originale, unike signaturen til denne kolleksjonen gjør dette også til et spennende merke å følge. Uavhengig av om du følger henne på sosiale medier eller ikke, så er de spreke, unike detaljene i seg selv fristende å kjøpe.

Flørtende ryggsekker med praktiske lommer

Nettopp de flørtende ryggsekkene i kolleksjonen setter prikken over i-en når du skal fra a til b. Med praktiske lommer og glidelås har du en trygg plass til alt du trenger å ha med deg og samtidig sprer du glede på veien din med den morsomme stilen. Velg mellom glitter eller svart for å passe det til din egen personlige stil. Tingene fra kolleksjonen passer til hverandre og du kan velge å gjennomføre den flørtende stilen med flere detaljer enn bare ryggsekken. Helt fra lue på toppen til sko.  Bare mobildekslene og lommebøkene er som små italienske kunstverk med de unike detaljene som liver opp ethvert antrekk. Det er også flere kolleksjoner tilgjengelig, og de passer også til hverandre som for eksempel sko med hjerter eller stjerner til denne flørtende sekken. Sett sammen akkurat det som du liker best. Skoene er stilige til de fleste bukser og er kanskje aller finest til blå jeans. Laget i solide materialer som lær og spekket av lekre detaljer, så er dette et stilig valg som vi er sikre på at du blir svært fornøyd med.