Katalog

Populære filter
64 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Trendy lengder og feminine silhuetter fra By Malina

Det svenske varemerket By Malina er kjent for sine lange silkekjoler. Nå har de også utvidet porteføljen til brudekjoler, sko, hatter, bluser, blazere, kåper og gensere. I denne kolleksjonen vil du finne alt fra korte, lette sommerkjoler til lange ballkjoler i nydelig stoff. 

Bli betatt og finn din neste favorittkjole her

Det er ikke vanskelig å la seg begeistre av dette merket. Her finner du klær og kjoler for både hverdags og fest. Kjolene kommer i ulike passformer, slik at alle får muligheten til å finne sin unike favoritt.  

Designer og grunnlegger bak By Malina er svenske Malin Andrén. Hun vokste opp i et kreativt og kunstnerisk hjem, har studert mote i Stockholm og New York, og reiste deretter til Hong Kong for å jobbe for flere store skandinaviske merker. Alle reisene og kunnskapen hun har høstet underveis er tydelig inspirasjon for kolleksjonene hennes, og nøkkelen til hennes suksess er bruken av riktige tekstiler i kombinasjon med mønstre og passform, samt energiske farger. 

Alle kvinner skal føle seg spesielle og unike

By Malina ble grunnlagt i 2010 og ble raskt en ettertraktet, internasjonal merkevare. Man merker fort at disse klærne er designet med kjærlighet og omtanke for kvinnekroppen, og grunnleggerens visjon er at alle kvinner skal føle seg spesielle og unike. Kolleksjonene kjennetegnes av delikate, gjennomsiktige mønstre, lekre blonder og blomstrete print. 

Er du på leting etter en utradisjonell og trendy drakt? Gå for et par vide bukser med tilhørende blazer i polyester og sateng med store, blomstrete prints. Kle det hele opp med et par stiletthæler for en kveld på byen, eller et par sneakers for jobb. For en feminin og hverdagslig look kan du prøve en hvit blondebluse sammen med et par enkle bukser eller et kort skjørt. 

Stilfull, glamorøs og avslappet

En typisk signaturlook for dette merket er kontrasten mellom det funksjonelle og det glamorøse. Kolleksjonen fra By Malina er uanstrengt og elegant med fokus på pyntede kjoler, bluser og løse bukser. Flere av kjolene har rysjer i bredden, noe som gir antrekket en elegant bevegelse. Har du en spesiell anledning i sikte, som et ball eller en galla, kan du prøve en av de flatterende maxikjolene med løse ermer og havfrueformet skjørt. 

For en chic og avslappet look er favoritten en lang, silkeaktig jakke med knyting i livet. De lange ermene og midjebåndet gir et luksuriøst og trendy utseende. Bruk den sammen med hvite joggesko for en hverdagslig stil, eller kle den opp med favoritthælene dine.