Katalog

Populære filter
105 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Bli inspirert med By Malina

Fra Sverige kommer det nyskapende merket By Malina. Malin Ek Andrén etablerte dette merket i 2010, inspirert av mangelen på mønstre og spennende former i moteverdenen. Hun hadde reist verden rundt, og så at datidens mote stort sett besto av skandinavisk minimalisme. Dette ville hun gjøre noe med.

Dermed ble By Malina født. Dette er klær som representerer sofistikert feminisme, en lidenskap for detaljer og en forkjærlighet for farger og mønstre. Målet til dette merket er at alle skal kunne føle seg unike i klærne deres. Se gjennom utvalget av tidløse passformer og silhuetter, blandet med sterke og herlige farger, her hos Zalando – og la deg inspirere.

Klar for fest med By Malina-kjoler

Det er ikke til å legge skjul på at By Malina lager klær som sannsynligvis kommer til å bli festens midtpunkt. De streber etter å bli verdens ledende merke innen bryllups- og selskapsklær.

Med sine sterke farger, inspirerende mønstre og flatterende silhuetter, er By Malina-kjoler et sikkert valg for enhver feiring. Ta for eksempel en mønstret cocktailkjole, med V-hals og puffede ermer, gjerne sammen med et par knehøye, svarte og blanke støvletter. Vil du ha en litt mindre rocka stil, kan du velge et par nette sandaler med litt hæl, og gjerne et delikat smykke med matchende øredobber.

Til sommerfesten, kan en halvlang By Malina-kjole med blomstret trykk og blondedetaljer være perfekt. Her får du en luftig og god kjole i viskose, og den passer like godt med hvite sneakers som med et par stilige hæler eller sandaler. Gi antrekket en liten boost med et par armbånd i gull, så er du klar for fest.

Den perfekte bryllupsledsageren

Noe av det vanskeligste å finne klær til, kan ofte være andres bryllup. Selv om kleskoden er oppgitt i invitasjonen, kan det være utfordrende å finne noe som ikke overskygger brudeparet, men som allikevel viser din personlighet og din unike stil.

Her hos Zalando finner du en rekke kjoler fra By Malina, som kan bli din perfekte bryllupsledsager. Du finner ulike farger, mønstre og passformer, som alle gir et eget og unikt uttrykk.

Ta for eksempel en asymmetrisk ballkjole. Med en gulvlang passform, og ett langt erme, sammen med en nydelig smaragdgrønn basisfarge og blomsterprint i lavendel, blir du en showstopper som likevel lar bruden skinne. Bruk den gjerne med et par hæler med åpen tå, og et par delikate øredobber, for et raffinert uttrykk.