Populære filter
67 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lekre og moteriktige plagg fra Ivy Copenhagen

Hvis du er på utkikk etter nye bukser med et elegant og moteriktig snitt, bør du kikke nærmere på Ivy Copenhagen, som tilbyr et bredt utvalg av spennende design rettet mot stilbevisste kvinner. Hos Zalando finner du alltid et utmerket utvalg av klær og tilbehør til både herre og dame, fra alle de ledende merkene, noe som gjør Zalando til en ledende shoppingdestinasjon.

Form og funksjon fra Ivy Copenhagen

Dette danske merket har et stort utvalg av bukser i en mengde ulike farger, stoffer og modeller, perfekt for deg som leter etter noe du kan bruke til enhver tid. Enten du er glad i fargesterke design, eller ser etter noe mer diskret, finnes det en bukse som kan passe. Hos dette merket får du bukser som er vide eller smale, stramme eller med sleng. Elegante skinnbukser eller røffe joggebukser. Elegante eller avslappet, sommerlige eller mer egnet til kjøligere dager. Noe av det beste med buksene du finner fra Ivy Copenhagen, er at de blander smart design med praktiske detaljer. Du finner lommer på fremsiden og baksiden av buksene, slik at du enkelt kan oppbevare mobil eller andre verdisaker.

Videre får du en rekke ulike stiler og varianter av bukser. Sjekk gjerne ut de trendy buksene med vide buksekanter, for en retroinspirert look. Alternativt finner du også bukser med et mer konvensjonelt design. Det er en rekke ulike måter å kombinere buksene i garderoben din på, uansett formål. Om du leter etter et par bukser, vil Ivy Copenhagen ha et par som fungerer til jobb, fritid eller reise. Sjekk gjerne ut de klassiske jeansene i nøytrale farger, som blått eller grått, for en tidløs look.

Er du glad i farger og mønstre, finner du det også i dette merkets store utvalg av bukser i alle former. Kombiner gjerne plaggene fra Ivy Copenhagen med en tøff skinnjakke eller en kul dressjakke, og oppnå en klassisk og raffinert look. Buksene vil også se bra ut sammen med et par tøffe sneakers i for eksempel hvitt eller grått.

Ivy Copenhagen: Bærekraft og smart design

Noe av det beste med Ivy Copenhagen, er hvordan merket aktivt jobber for å skape plagg som varer i lang tid. Dette er bukser med en bærekraftig profil som du kan ha glede av i lang tid. Du finner flere eksempler på bærekraftige materialer i bruk hos Ivy Copenhagen, som blant annet resirkulert polyester. Dette sørger for en produksjon som krever færre ressurser.