Katalog

Populære filter
53 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Head for den sportsglade og motebevisste

I dag er Head kanskje mest kjent for tennis, men minst like mye assosiert med alpine idretter. Head er et idrettsmerke med høy status. Hos Zalando får du de rette skoene, trøyer og shorts som gjør at du kan føle deg like god som toppene i tennis- og alpinverden.

Head er en ledende produsent av kvalitetsprodukter for en rekke idretter, men vi har nok fokusert på tennis her hos Zalando. Her kan du la deg inspirere av de store stjernene og sette sammen det rette antrekket som passer din stil, og glede deg over bevegelsesfriheten disse plaggene gir.

Head er ikke bare kvalitetsbevisste, men de er også engasjerte og jobber for en bedre verden. De har et tydelig miljøansvar og deltar derfor i Cool Earth som har som sitt hovedfokus å redde regnskogen. Med Head er det rett og slett en win-win. For stil, sport og fremtiden.

Utfoldelse og frihet med Head

Kle deg i de herlige plaggene med den rette teknologien, sømmene og formen, som får deg til å føle deg fri og ledig på tennisbanen. Hos Zalando finner du plagg fra Head til både ham og henne, som er skapt for å bidra til at du yter ditt beste på banen, og du får også sko av topp kvalitet.

Head representerer ikke bare kvalitet, men også flotte mønstre, farger og design som gjør at du kan mikse og sette sammen en stil som passer deg perfekt. Fra den klassiske joggebuksa til en hoodie med spenstig trykk. Her får du en garderobe som omfavner alle dine sider, fra den lekne til den klassiske. Fra klassiske hvite shorts og skjørt, til stilige fargerike trykk, er det mulig å få noe for alle her hos Zalando og vi gleder oss over å tilby et utvalg fra det ledende merket Head.

Elitens utstyr, for alle

Med Head får du ta del i et merke som vil tilby utstyr og klær av den ypperste kvalitet til alle sportsglade. Være seg om det trens til OL, eller i en bakgård, så skal alle få det beste av artikler for å alltid yte på topp.

Velg blant det aller beste, la Head sette sitt preg på garderoben og stilen din, for å yte litt bedre, holde litt lengre, og alt med en tidløs design som hører til den moderne kvinne og mann. Treningen blir til en lek, samtidig som du blir en del av eliten med Head fra topp til tå.