Filter1

NN07
Katalog

190 produkter

NN07 – med inspirasjon fra hele verden

Siden 2007 har NN07 blitt en svært populær merkevare for nordmenn. De byr på et bredt utvalg av alt fra bukser og jakker til gensere og t-skjorter. Finn stilen og antrekket du trives med.

Mikser ting som ikke har blitt mikset før

Merkevaren NN07 er en forkortelse for No Nationality, hvor ideen er at man skal skape et design som ikke er knyttet til et bestemt sted eller nasjonalitet. Som det innovative og kvalitetssikre merket det er, kan vi love deg at du kommer til å finne antrekk som passer deg og din stil.

Det er gøy å eksperimentere med forskjellige typer farger og stiler, spesielt når man finner noe man liker. Denne stilige produsenten tilbyr flere kule gensere, poloskjorter og t-skjorter. De finnes i nøytrale farger som kan passe fint til et par kule bukser eller en enkel shorts. Men de har også klær for de dagene da du vil være litt vågal, og prøve ut farger du ikke har i klesskapet fra før. Hva med en sennepsgul genser, eller en knall rød?  

Prøv deg frem til din egen stil

Prøv deg frem og finn de klærne som gir deg den ekstra selvtilliten. Vi anbefaler å prøve ut et par grønne, blå eller beige chinos, og matche dem med en svart eller hvit skjorte. Topp antrekket med en frakk du føler deg vel i.

NN07 har også et bredt utvalg av forskjellige frakker, lette jakker og cardigans. Hvorfor ikke prøve ut en lett jakke i camel-farge? Den vil se flott ut med en svart eller hvit t-skjorte under. Det kan også være kult å matche en stilig skjorte i burgunder med en svart bomberjakke, cardigan eller en elegant kåpe. Her kan du finne alt du trenger enten du skal på jobb eller i operaen, eller noe midt imellom.