Katalog

Populære filter
35 produkter

Dr. Denim lover å tilby deg plagg som blir dine følgesvenner i hverdagen. Enkle, elegante og funksjonelle. Alltid der for deg, slik at du aldri kommer i den situasjonen at du ikke har noe å ha på deg. Hos Zalando finner du det beste fra hele kolleksjonen!

Innovasjon og funksjon med Dr. Denim

Dr. Denim ble startet av to svenske brødre som ønsket å kombinere klassisk denim med ny design. Inspirert av bestefaren sin, som alltid hadde oppmuntret dem til å se muligheter, begynte denimeventyret i en kjeller i Gøteborg i Sverige. Flere fikk snart øynene opp for den spennende designen, og merket vokste seg raskt ut av kjellerlokalene. I dag er merket kjent for å kunne tilby dongeribukser med perfekt passform.

Unike Dr. Denim jeans med perfekt passform hos Zalando

Enten du liker skinny jeans, originale jeans eller boyfriend fit i mørk eller lys farge, så har Dr. Denim en bukse for deg. Nå har de utvidet kolleksjonen med flere bukser, shorts, jumpsuits, bomberjakker, gensere og topper for henne, og herrekolleksjonen inneholder shorts, bukser, jakker og ulike topper. Stadig utvikler de nye plagg med innovativt design. Hos Zalando finner du det beste fra Dr. Denim til en rimelig pris. Akkurat slik Dr. Denim brødrene ønsker det; tilgjengelig og trendy mote du har råd til.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool