Katalog fra Holzweiler

Merke
Pris
419
419
5995
5995
krkr
Anledning

51 artikler

Sorter etter:
Side 1 av 1
THUNDER JACKET - Kåpe / Frakk - dark green Jumper - black CINDY - Jumper - orange CHIC - Jumper - burgundy MOSS - Jumper - green BISMUTH - Jumper - green MELLOW - Bukser - black CHIC - Jumper - green MELLOW - Bukser - grey PETRINE - Fotsid kjole - yellow HONEYCOMB - Sjal - ecru DON'T PROMISE - Fotsidt skjørt - black MELANTO - Bukser - blue EAGLE - Skinnjakke - pink CONVINCE - A-line skjørt - light blue GOYOU TROPICAL - Shorts - navy SELENIUM - Kåpe / Frakk - orange HANGOX - Skjorte - light blue JULIET - Kjole - white MARVELOUS - A-line skjørt - black LAKE - Bukser - black MOLIERE - Regnjakke - navy ROSIE FLOORDUSTER - Kåpe / Frakk - light grey MELANTO - Bukser - white POWERFUL - Jumpsuit - green SISSEL - Sommerkjole - black/navy DELIRIOUS - A-line skjørt - blue

Luksuriøse Holzweiler kan friste med lekre skjerf og raffinerte klær til stilbevisste damer og herrer. De tilbyr hovedsakelig stilrene, tidløse klær som er enkle å style, men har også innslag av unike og fargerike antrekk som kjoler og bukser med trendy mønstre og farger. Med utsøkte detaljer og lekne ideer, er den norske designsuksessen blant det hotteste innen skandinavisk design.

Holzweiler - med øye for detaljer

Takket være samarbeid med moderne kunstnere og designere, skaper Holzweiler klassiske klær med originale og trendy detaljer. Dermed omfavnes både det trendy og det stilrene i ett og samme klesplagg, og resultatet blir et særegent, unikt design som kan tilpasses din personlige stil. Merket lar seg inspirere av kunst og skjønnhet i hverdagen, noe som gjenspeiles i kolleksjonene deres. Antrekkene kan beskrives som små kunstverk i seg selv. Kombinert med delikate materialer av høy kvalitet, føles klærne og skjerfene myke og gode mot huden. Du kan dermed være trygg på at de nye yndlingsplaggene dine holder seg like fine og trendy i årene som kommer.

Hent inspirasjon fra Holzweiler

De stilrene designklærne kan tilpasses og styles med forskjellig tilbehør, og det er lett å la seg inspirere av de klassiske, men lekre antrekkene. Kjøper du en enkel, svart kjole, kan den pyntes med høyhælte sandaler og elegante håndvesker. Samtidig får du en elegant, men avslappet hverdagslook om du bruker kjolen til sneakers og bombejakker. Er det surt og kaldt ute, trenger du likevel ikke henge kjolen bakerst i klesskapet. Finn frem et par kule boots og en varm ullstilongs, og du har et hot antrekk i vinterkulden. Holzweiler er så allsidig at du kan være trygg på at favoritten din kan tilpasses alle årstider og de fleste anledninger.

Sjekk ut

Holzweiler - norsk motesuksess

Store ting begynner ofte i det små, og det er definitivt sant når det kommer til Holzweiler. Det som begynte med skjerf i alle slags former, farger og mønstre, har utviklet seg til noe mye mer enn det. Holzweiler er et merke skapt av et par norske motedesignere, og har opplevd en ganske imponerende suksess siden starten i 2012. Fokuset til Holzweiler siden starten har vært å bare bruke materialer av aller høyeste kvalitet, og å gjøre selv noen av de enkleste plaggene våre, skjerfene, til noe helt spesielt. Det er ikke vanskelig å skjønne at de har lykkes, og nå kommer det også kolleksjoner med basisplagg i en helt egen klasse fra dette særegne, norske merket. Tilbehøret ditt er kanskje det som ofte legges merke til først, og når det er skjerf eller plagg som er laget av så utsøkte materialer som det Holzweiler bruker, blir selv de enkleste plaggene lagt merke til. Du finner kolleksjonene til disse norske designerne rett her i nettbutikken vår, og det betyr at du også kan få noe av det beste innen tilbehør, basisplagg og skjerf, levert rett hjem til deg!