Katalog

Populære filter
378 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Holzweiler er et norsk merke som ble startet opp i 2012. I dag er de internasjonalt kjent, med trendy og ikke minst tidløse plagg. Dette er skandinavisk design på sitt beste, med plagg av gode materialer og høy kvalitet, samt en rekke it-plagg som er elsket av fashionistas. Vi har valgt ut noen favoritter, og du kan enkelt finne plagg og tilbehør som vil pynte opp garderoben.

Holzweiler fra skjerf til kleskolleksjoner

Holzweiler startet opp med å designe kolleksjoner av luksusskjerf. Her var det de beste materialene og tidløs stil som dominerte. De brukte blant annet kasjmir, silke og ullblandinger i lekre farger og med lekne mønstre. De ble først og fremst populære her i Norge, men har siden blitt populære internasjonalt. De utvidet kolleksjonene til å omfatte alle slags plagg, ofte med sterke farger og fortsetter å bruke de samme kvalitetsmaterialene gjennomgående i alle kolleksjonene sine. Her er det it-plagg og basisplagg for både damer og herrer.

Leken stil med Holzweiler

Holzweiler sitt design er både lekent og enkelt, så her finner du en blanding av sterke farger og mønstre, spesielt lekre kjoler og fargerike gensere og skjorter. I tillegg får du de tidløse og klassiske basisplaggene, som kåper og skjorter som passer til alt. Merket fokuserer på å reflektere det vakre de ser i hverdagslivet og våre omgivelser. De betrakter mote som kunst, og samarbeider gjerne med både norske og internasjonale kunstnere. Mange av plaggene lyser virkelig opp hverdagsgarderoben. Velg noen fargerike plagg og kombiner dem med det helt enkle, så har du stilsikre antrekk som du kan føle deg vel i. De beste kombinasjonene er trendy og tidløse, og det får du fra dette norske klesmerket.

Sjekk ut

Holzweiler - norsk motesuksess

Store ting begynner ofte i det små, og det er definitivt sant når det kommer til Holzweiler. Det som begynte med skjerf i alle slags former, farger og mønstre, har utviklet seg til noe mye mer enn det. Holzweiler er et merke skapt av et par norske motedesignere, og har opplevd en ganske imponerende suksess siden starten i 2012. Fokuset til Holzweiler siden starten har vært å bare bruke materialer av aller høyeste kvalitet, og å gjøre selv noen av de enkleste plaggene våre, skjerfene, til noe helt spesielt. Det er ikke vanskelig å skjønne at de har lykkes, og nå kommer det også kolleksjoner med basisplagg i en helt egen klasse fra dette særegne, norske merket. Tilbehøret ditt er kanskje det som ofte legges merke til først, og når det er skjerf eller plagg som er laget av så utsøkte materialer som det Holzweiler bruker, blir selv de enkleste plaggene lagt merke til. Du finner kolleksjonene til disse norske designerne rett her i nettbutikken vår, og det betyr at du også kan få noe av det beste innen tilbehør, basisplagg og skjerf, levert rett hjem til deg!