Katalog

Populære filter
476 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Holzweiler bringer norsk kultur til motescenen

Susanne og Andreas Holzweiler grunnla Holzweiler i 2012. Før familiebedriften introduserte konfeksjonsklær i 2014, produserte den i utgangspunktet store og varme skjerf. Gjennom tett samarbeid med kunstnere, poeter, arkitekter, veganske og sirkulære motekollektiver har merkevaren utvidet kolleksjonene sine betraktelig, og de produserer i dag alt fra sofistikerte sportsklær til utsøkte strikkeplagg av høy kvalitet.

Holzweiler representerer moderne strikkedesign. Hovedfokuset er på materialer av høy kvalitet og et design som representerer en tidløs minimalisme. Dette er skandinavisk design på sitt aller beste. De er kjent for sine raffinerte naturmaterialer og moderne nyanser. De samarbeider også med kjente designere, og sluttresultatet er unike og slitesterke designperler.

Merkets unike strikkeplagg og tilbehør består blant annet av luksuriøs kashmir og tradisjonell saueull. Grunnleggende design og inspirasjon henter de fra Norges nådeløse og vakre natur.

Myke Holzweiler skjerf i luksuriøse naturfibre

Det mest populære produktet er et mykt Holzweiler skjerf, som holder deg varm uansett vær. Kombiner et skjerf i duse farger med favorittkåpen din, eller fold det rundt deg som en jakke. Skjerfene kommer i en flere farger og mønstre.

Skjerf og strikketøy ser man gjennom hele kolleksjonen, som er full av tykke strikkevarer og yttertøy av rent ull. Plaggene er både funksjonelle og stilige. Holzweiler viker ikke unna farge, lagdelt tekstur eller mønstre, men de bruker det sparsomt og effektivt. Resultatet er en sammenhengende serie av sesongbaserte kolleksjoner, som føles både profesjonelle og lekne på én og samme tid.

Holzweilers gensere er som skapt for kjølige skandinaviske vintre, og de puster inn nordisk klima med sine duse og friske farger. Genserne kommer i en rekke forskjellige modeller, størrelser, farger og mønstre, og flere av modellene er pyntet med den velkjente Holzweiler-logoen.

Holzweiler tilbyr bevisst kvalitet i unik design

Plaggenes innovative design, mønstre og fargebruk er et resultat av Holzweilers tette partnerskap med en rekke kunstnere, både innenlands og internasjonalt. Det norske merket har blitt kjent og elsket i Skandinavia og andre deler av verden på grunn av sin designfilosofi og sine kjerneprinsipper.

Kjendiser, bloggere og moteikoner blir ofte sett i Holzweiler-klær. Familiebedriften legger stor vekt på høy kvalitet i både materialvalg og produksjonsmetode. Merket representerer en perfekt blanding av tradisjonelle metoder og innovative konsepter. Dette er med andre ord et norsk selskap som virkelig verdsetter kvalitet.

Sandaler, støvler og ankelstøvletter er bare noen av de spennende skomodellene som Holzweiler tilbyr i sine mange kolleksjoner. I merkets utvalg av fottøy finner du blant annet et par lekre og behagelige svarte skinnsandaler med Holzweiler-såle. I varmt vær kan du kombinere sandalene med en langermet strikket kjole. I vintermånedene kan du kombinere et par stilige ankelstøvletter med en avslappet dresset bukse og en løstsittende strikkegenser. Sjekk ut vårt store utvalg av klær og tilbehør fra Holzweiler i dag.