Katalog

Populære filter
69 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

FitFlop – Sandaler og sko av høy kvalitet

Det er ikke noe som heter «bare sandaler» for FitFlop. Dette er et merke som spesialiserer seg på nettopp de luftige versjonene av skotøy, og komponerer dem med bruk av høykvalitets materialer og lang erfaring.

FitFlop kommer med en innholdsrik kolleksjon av sandaler, sko og flip-flops til dame, der du enkelt finner et bredt utvalg av farger, mønstre og stiler. Komfortabelt fottøy er ideelle for å slappe av i hverdagen, på feriestranden eller alt der imellom. Deres design er ikke bare hyggelig for øyet, det er også utviklet for å støtte og holde føtter i alle slags fasonger komfortable.

Fitflop har vært med i "gamet" siden 2007, og med snart 20 års erfaring vet merket hvor viktig det er å legge ned forskning og utvikling i produktene. Fra en tid da sko rett og slett sjelden var både komfortable og stilsikre, har Fitflop vært med på å sørge for at alle kan finne et par - eller flere - som krysser av i alle boksene, ikke bare noen.

Innovativ teknologi for føttene, med FitFlop-sandaler og -sko

FitFlop har et sterkt fokus på å utvikle innovative teknologier for skoene og sandalene, og fokus på biomekanisk design gjør at det er kroppen og føttene som alltid er i fokus. Ingen føtter er like, så dette sørger enkelt sagt for mer godfølelse og mindre belastninger.

Med FitFlop-sandalene og skoene handler det om å sette sammen både komfort, stil og uttrykk med et grunnlag i det kroppen trenger, sånn at både føttene og resten av antrekket ender akkurat der du vil. Sett sammen antrekk til både hverdag, fest og ferie enkelt, og uten å måtte tenke på sko som trykker eller irriterer - det hører fortiden til ifølge dette merket.

Design med personlighet

FitFlop har et bredt utvalg av lekre og stilfulle sandaler og flip-flops med unike mønstre og farger. Kolleksjonene finner du selvsagt her hos oss hos Zalando, og gir deg muligheten til å uttrykke den personlige stilen din – enkelt og klassisk, eller noe mer livlig og kreativt i dag? Du bestemmer.

Oppdag FitFlop's utvalg av sandaler og flip-flops, og opplev den ultimate kombinasjonen av biomekanisk designet stil og komfort! FitFlops design er både trendy og funksjonell, slik at du kan se bra ut og føle deg komfortabel på samme tid. Hos Zalando kan du klikke, titte og utforske skoene når og fra hvor du vil, og når du er klar til å se hva FitFlop kan gjøre for deg, er vi klare for å levere.