Katalog

Populære filter

Part Two er merket for deg som ønsker å se bra ut, samtidig som du kan nyte øyeblikkene i hverdagen på en uanstrengt måte. Behagelige plagg og myke materialer gjør at du kan bevege deg fritt og føle deg vel. Med det store utvalget klær kan du finne alt du behøver til garderoben og mikse og matche de ulike plaggene.

Part Two - alt du behøver til garderoben

Part Two har siden oppstarten i København i Danmark i 1986 alltid satt fokus på tidløse klær av høy kvalitet. De har valgt en nøytral fargepalett, som gjør at de ulike plaggene går fint sammen, eller kan benyttes hver for seg. Snittet er enkelt og klassisk, og plaggene holder seg aktuelle sesong etter sesong. Dette er virkelig plagg du kan bygge en garderobe av. Part Two byr på klær for deg som både liker det feminine, som en lekker mønstrete sommerkjole, eller deg som liker det litt tøffere, for eksempel et kult dongeriskjørt eller skinnskjørt. Et blomstret skjørt kan fint matches med en deilig strikket genser for en avslappet, men pyntet look.

Elegante, feminine klær til jobb, skole og fritid

Målet til Part Two har vært å lage et klesmerke du skal kunne kle deg i fra topp til tå, og de har virkelig lykkes med sin enkle skandinaviske stil. Designen henter inspirasjon fra de nordiske nettene og naturlige materialer. I kolleksjonen finner du både bukser, skjørt, kjoler, gensere, jakker, kåper, tunikaer, bluser, topper og cardigans. En feminin kjole kan matches med en skinnjakke for et røffere uttrykk, og med et par flott smykker og en håndveske til er du klar for fest. Vil du kjøre en avslappet stil, hva med en deilig oversized genser eller en rutete skjorte i flanell? Like deilig hjemme i sofaen som på hyttetur. Se hele utvalget her i nettbutikken og klikk hjem dine favoritter.

Andre har også kjøpt