Katalog

Populære filter
746 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Gina Tricot er merket for deg som ønsker enkle og stilrene, men trendy basisplagg. Det svenske merket spesialiserer seg på lekre dameklær som kan styles og tilpasses for enhver smak og anledning, enten du skal ta hverdagslivet med storm eller skli elegant inn på festen. Lette kjoler, sofistikerte bluser og komfortable leggings er bare noen av godbitene som Gina Tricot kan friste med.

Gina Tricot gjør det lett å være trendy

Et av hovedfilosofiene til det svenske merket er å gjøre ting enkelt. Det reflekteres i alt fra produksjon til design, og det er utvilsomt grunnen til at det er så lett å være trendy med Gina Tricot. Plaggene er stilrene nok til å appellere til de fleste kvinner, samtidig som morsomme og trendy detaljer gir klærne det lille ekstra. Prisene er dessuten ganske overkommelige for de fleste lommebøker. Du kan fylle opp garderobeskapet med lekre basisplagg, og føle deg trygg på at du alltid har et passende antrekk på lur, uansett hva du skal.

Utforsk moteverdenen med Gina Tricot

Gina Tricot sørger for at de alltid kan tilby deg klassiske, tidløse plagg som kan nytes i lang tid fremover. Enten du handler sjeldent eller følger med på de siste motenotene, finner du noe som passer for behovene dine. Du kan bruke enkle, klassiske plagg til å kombinere personlig stil med hete trender. Dermed lar du personligheten skinne gjennom klærne dine, samtidig som du følger med på det nyeste fra catwalken. Vi hos Zalando er stolte av å presentere et variert og lekkert utvalg av dameklær fra Gina Tricot, og håper du lar deg inspirere like mye som oss!

Flere favoritter

Skinnjakker

adidas Campus

Jeans

Jakker