Katalog

97 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Didriksons er merket som tilbyr kvalitetsklær tilpasset røffe, nordiske forhold med godt design og lang levetid. Klærne som i begynnelsen var ment som arbeidsklær for svenske fiskere, har i dag blitt populære for alle som trenger skikkelig kvalitetsyttertøy.

Didriksons lange historie

Dette klesmerket ble startet opp i 1913 i Sverige, ved Grundsund. Det var Hanna og Julius Didriksons som startet det hele. I dag lages klærne for alle mellom 1 og 100 år gamle, og er perfekt for deg som liker å være ute uansett vær. Fra oppstarten har dette merket utviklet seg til å bli et moderne og tidløst klesmerke der du finner et stort utvalg ytterklær. Hvis klærne i utgangspunktet var ment for fiskere som måtte være ute i all slags vær, året rundt, kan du være sikker på at det holder deg god og varm også. Med andre ord, perfekt for norske forhold!

Didriksons klær for alle sesonger

Didriksons jobber hardt for å redusere utslipp grunnet sin klesproduksjon. De sier blant annet nei til giftige stoffer, og minimerer bruk av kjemikalier i produksjonen. Deres design er godt gjennomtenkt, og alle plagg er laget med omhu. Du finner blant annet en rekke lekre boblejakker og vinterjakker, fleecegensere, turjakker og regntøy. Enten du er stor eller liten, kan du finne de beste ytterklærne hos dette svenske, tradisjonsrike merket. Hva er vel bedre enn en ny, stilig og varm vinterjakke når kulda setter inn? Sjekk merkets utvalg hos Zalando, så er du klar for utendørs aktiviteter uansett vær og sesong.