Katalog

Populære filter
122 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Legendariske jakker til spreke damer og barn fra svenske Didriksons

Det er få plagg som er like viktige for oss nordboere som en god vinterjakke, enten du sverger til en variant i dun, eller en jakke basert på avansert skallteknologi, som både varmer og isolerer på samme tid. Didriksons har i mange år spesialisert seg på å lage bærekraftige og solide jakker til aktive kvinner og menn. Hos Zalando finner du en rekke av Didriksons jakker tilgjengelig, enten du er opptatt av klassisk design eller du vil ha noe som både ser bra ut og er funksjonelt.

En god jakke til høst og vinter skal holde deg varm og komfortabel, samtidig som at den skal være lett og pustende. De fleste av våre modeller er designet for å passe godt til en aktiv livsstil, enten du har det travelt med møtevirksomhet eller liker å oppholde deg utendørs i naturen, uansett vær og vind.

Praktiske og elegante detaljer som holder seg over tid

Hva med en lang parka i sort, med en tøff og praktisk hette som garantert vil holde deg varm? Stoffet, som er laget i 100% polyamid, er perfekt for deg som ser etter et plagg som vil fungere i all slags vær, enten det er snø eller sludd. Det varmende foret er perfekt for deg som ikke vil fryse ved lengre perioder utendørs, og bruken av Didriksons egne Storm System gir plagget en utmerket beskyttelse fra elementene.

Denne jakken kommer med flere smarte detaljer, som en kraftig forsterket hette som gir utmerket oversikt og beskyttelse, og som kan reguleres ved behov. Du finner også en egen hakebeskyttelse, som hjelper deg å holde kulda ute når det blåser som kraftigst. Lukkingen foregår ved hjelp av solide glidelåser, og du finner flere lommer som er perfekt til lagring av diverse større gjenstander, som mobil eller annet. Ermekantene er elastiske, noe som gir deg bedre kontroll og muligheter til å tilpasse etter behov.

En investering for alle som bruker mye tid utendørs

Fordelen med Didriksons sine jakker er det klassiske designet som holder seg over tid, og som gjør det svært enkelt å kombinere jakkene med de plaggene, som du har hengende i garderoben. En sort eller marineblå parka eller skalljakke vil se skikkelig bra ut med et par klassiske jeans og støvletter, for deg som vil ha en elegant og samtidig feminin look. Videre er det også fullt mulig å kombinere en jakke fra Didriksons med noen tøffe joggesko, for en sporty og avslappet stil. For deg som planlegger en rolig helgetur, går det fint an å kombinere antrekket med noen tøffe joggebukser, for en behagelig og uformell stil. De tynnere skalljakkene passer utmerket med en lett fleecegenser eller hettegenser. For en litt mer formell stil, kan du gjerne legge til noen chinos og tøffe sko i skinn. Dette er en stil som fungerer perfekt til både jobb og fritid. Hvis du liker det enda mer avslappet, kan du også for eksempel kombinere en t-skjorte under med noen mørkeblå jeans.