72 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Vil du kle barna dine i klær de virkelig liker, samtidig som de er behagelige og slitesterke? Da bør du ta en titt på utvalget av MINI A TURE klær her i nettbutikken til Zalando. Det danske merket har spesialisert seg på å lage flotte barneklær som tåler vær og vind.

MINI A TURE - kvalitetsklær til barn

Det danske klesmerket hadde en drøm da de startet MINI A TURE i 2002. De ville lage et ekte motemerke for barn som barna selv ville elske. Unike designklær som også er behagelige å ha på seg. Utseende og kvalitet skulle gå hånd i hånd. Det har de virkelig klart, og merket er blitt en suksess langt utenfor Danmarks grenser. Designet er inspirert av både skandinavisk stil og internasjonale trender. Utgangspunktet er barns fantasi, deres kreativitet og nysgjerrighet. Aktive barn skal kunne bevege seg fritt og oppleve verden. Skiftende vær skal ikke være noen hindring for utfoldelse. MINI A TURE har laget klær både for varme sommerdager, surt høstregn, en kald vinter og en fin vårdag.

Aktive og glade barn

MINI A TURE har hele tiden ønsket å lage en kolleksjon som tiltaler både foreldre og barn. Klærne skal være fine å se på, samtidig som de skal være slitesterke og tåle vask etter vask. Barna skal kunne bruke klærne hele dagen, uansett aktivitet. Resultatet er en flott kleskolleksjon for barn fra 0 - 12 år, med alle slags klær barna behøver i hverdagen. Alt fra trøyer, bukser, topper og gensere til yttertøy, dersom barna vil løpe, klatre i trær eller bygge sandslott Se hele utvalget av barneklær i nettbutikken og klikk hjem noen favoritter i dag. Det vil glede både liten og stor.

Sjekk ut