Katalog

Populære filter
166 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

MINI A TURE har klær til enhver sesong

MINI A TURE er et dansk selskap som ble grunnlagt i 2002. Dermed har merket lang erfaring innen bransjen på å tilby yttertøy til barn i all slags vær og deres aktiviteter utendørs. Du finner også øvrige plagg som klær å sove i og gensere.

Yttertøyet fra MINI A TURE er produsert av gjenvunnet materiale og uten bruk av skadelige stoffer, samtidig som kvaliteten på plaggene bevares. Produktene er fremstilt av resirkulerte materialer som er verifisert via tredjeparts miljøstandarder. Dette er med på å redusere utslipp og minske avfall. Det vil si at du får plagg av flotte designer og utmerket slitestyrke.

Utvalget fra MINI A TURE byr på fargerike klær til både barn og babyer. Plaggene er utviklet for å være behagelige på og enkle å bevege seg i.

Funksjonell hverdag med MINI A TURE Zalando

Fineste MINI A TURE hos Zalando byr på et ekte motemerke og unike designklær. Designet er inspirert av skandinavisk stil og internasjonale trender.

Det fine med MINI A TURE er at klærne kan brukes dagen lang, uansett hvilke aktiviteter du skulle finne på. Vinterdresser er designet med funksjonelle egenskaper som vind- og vanntetthet. I tillegg er det både pustende og hurtigtørkende egenskaper. Slike egenskaper er med på å sørge for å holde vind og vann utenpå plagget. Barnet vil da holde seg tørr og komfortabel. Plagg med pustende egenskaper gjør at det ikke kjennes for klamt i plagget for barnet, som igjen gir en god brukerkomfort.

Regnbukser med elastan er utformet slik at det gir økt bevegelighet i plagget for barnet. Regnbuksene er i tillegg pustende, vindtette og vanntette, og derfor perfekte å leke i.

Materialer av kvalitet

Er det noe dette varemerket kan, så er det å lage klær som har en internasjonal appeal. Anne Katrine Lemvigh Montag er en utmerket designer som står bak dette unike arbeidet.

Kolleksjonen består av klær til bruk i hverdagen. Da er det snakk om aktive barn, som trenger å kunne bevege seg uten at det blir ukomfortabelt. Klær har en tendens til å utsettes for daglig slitasje når barnet er i full aktivitet, noe som dette utvalget er designet for å tåle over lengre tid. Utvalget er for babyer og barn helt til 12 års alder.

Du kan forvente flere eksklusiv trykk og mønstre. Det er også enestående fargekombinasjoner og snitt, som til sammen setter standarden for klær av ypperste kvalitet for barnet.