89 produkter

Den tyske skjortespesialisten, OLYMP Bezner GmbH & Co KG, er et typisk utspring fra det tyske økonomiske mirakelet og ble etablert i 1951. Det var Eugen Bezner som var hjernen bak det hele, og han startet opp med produksjon av herreskjorter i sitt eget beskjedne vaskerom. Bezners ambisjon var å skape en herreskjorte som var kompromissløs både på kvalitet og stil, og det var dette som inspirerte til navnet OLYMP, med henvisning til Mount Olympus og gresk mytologi. Skjortemerket har hatt en dynamisk utvikling, og har også bidratt til å sette internasjonale standarder i moteverdenen helt siden begynnelsen. I dag finner vi merkets kompromissløse høykvalitets tekstiler, utførelse og fremragende egenskaper når det kommer til slitasje og behandling i alle de forskjellige kolleksjonene, deriblant Olymp Level 5 kolleksjonen.

Olymp Level 5 herreskjorter på Zalando

Olymp Level 5 er en forholdsvis ung skjortekolleksjon. Den er laget av komfort stretch og imøtekommer den slanke motebevisste mann. Olymp Level 5 ble lanser på markedet første gang i oktober 2008, skjortekolleksjonen har siden den gang oppnådd betydelig suksess og Zalando.no proklamerer med glede at den er å finne i vårt sortiment. Den moderne skjorten er utført i ekstra lettstelt, midjeanpasset-stil, som med sine spesielle designdetaljer hever bæreren til et helt nytt motemessig nivå. Zalando.nos sortiment av Olymp Level 5 produkter er rikt, og spenner over gensere, kort- og langermede skjorter med et utvalg av forskjellige typer skjortekrager å velge mellom. Med andre ord du kan enkelt finne en skjorte for enhver anledning, om det er standard hvit skjorte til dress eller en litt festlig skjorte over en enkel t-skjorte på grillfesten. Skjorter for menn av eksepsjonell design, kvalitet og passform finner du fra Olymp Level 5 - på Zalando.no!

Gratis frakt og retur!

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Sjekk ut

Chinos

Ullfrakker

Accessories Herrer Slips