Katalog

Populære filter
70 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Herlig herremote fra Kronstadt

Det finnes flest hverdager, og hverdagsmote er derfor det som nok tar størst plass i garderoben din. Med klær som du finner fra Kronstadt her hos Zalando kan du gjøre nettopp hverdagsgarderoben din komplett – og du finner nok plagg som kan ta deg inn i andre anledninger også.

Hva med en stilig grønn skjorte i bomull, med lyse kontrastknapper? Bruk den under en skinnjakke for et stilbevisst uttrykk gjennom hverdagen, eller sammen med chinos eller penbukser for et litt mer polert uttrykk når dagen krever det.

Når været snur til det litt kjøligere kan du også tre på deg en stilig cardigan, for eksempel en svart strikket en, med tekstur og høy krage for ekstra komfort. En god cardigan er perfekt over en t-skjorte for en avslappet, men moteriktig stil, eller over en dresskjorte for et litt mer raffinert uttrykk.

Gjør stilen din egen med klær fra Kronstadt

Cargobukser er kanskje ikke et sjeldent syn, men med et moderne snitt og en herlig farge – og sammen med en stilig turtleneck fra Kronstadt – kan du gjøre denne behagelige stilen til din egen.

En vest i fuskepels i en nøytral farge er et stilbevisst valg som blir et smakfullt og iøynefallende element til ethvert antrekk. Bruk den over en langarmet t-skjorte i en kontrastfarge, og sammen med jeans og sneakers for et tilbakelent, men stilfullt uttrykk.

Du finner disse langermede t-skjortene og turtleneck-genserne blant utvalget av Kronstadt hos Zalando også. Se igjennom utvalget og velg de plaggene og elementene som lar deg personalisere din stil.

Ikke bare innendørs

Med klær som du finner fra Kronstadt kan du ikke bare holde deg stilfull og komfortabel innendørs, men du finner også yttertøy som bevarer stilen din. Hva med en vinterfrakk som er varmt fôret, og med overmateriale av bomull og polyester?

En vinterjakke med ekstra lengde, hette og høy krage er uslåelig på kalde og vindfulle dager, og en klassisk svart farge lar deg bruke den sammen med hvilket som helst annet antrekk. En stilig hettegenser er utmerket på koselige kvelder hjemme, og herlig sammen med jeans eller chinos når du løper ærender i litt kjøligere vær.

Uansett hvilke plagg fra Kronstadt du velger deg, så kan du enkelt ta vare på dem. De fleste plaggene kan vaskes på finvaskprogram på 30 grader, helst med skånsomt vaskemiddel. Du bør stort sett unngå tørketrommelen, med mindre plagget spesifiserer noe annet. Se hvilke plagg fra Kronstadt som fanger din interesse, og forbered deg på en elevert hverdagsstil.