Populære filter
294 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Selvsikker mote med Good American for positive dager

Merket som feirer de unike formene til alle kvinner, med et utvalg som er skapt for å passe kvinnen og ikke omvendt. Good American oppsto fra ideen om å endelig skape jeans som sitter godt, uansett. Og har med denne suksessen utvidet sortimentet sitt.

Dette merket lar seg inspirere av retro fra 1990-tallet, og skaper klær til en aktiv hverdag. Med klassiske elementer i form og farger, er dette valget for klesskapet til den som vil tilføre hverdagsgarderoben selvtillit, uten for mye anstrengelse.

For en avslappet dag hjemme, en travel dag på kontoret, eller til de litt mer pyntede kveldene. Du står fritt med Good American til å finne moten og passformen som passer akkurat deg og gir deg velvære og selvtilitt.

Den beste passformen med Good American stil

Denimbuksen som sitter godt er uvurderlig, og hos Good American startet hele eventyret faktisk med de perfekte jeansene. Her får du gode amerikanske jeans i alt fra skinny passform, til det løse, og alt i mellom. Dermed får du tidløse klassikere i forskjellige modellersom tar hensyn til dine former og din stil.

Men, det er mer enn jeans. Start med Good American sine jeans i ulike farger og varianter, og kombiner dem så med resten av utvalget. Som sweatshirts og crop-tops som bringer 90-tallet tilbake. Eller gå videre til å bare velge en av de herlige kjolene i utvalget her hos Zalando.

Med Good American jeans og andre klær fra dette merket er det din form og din glede som er i fokus. Alt for en feminin look, og et flatterende snitt i en trendy, 90-talls inspirert mote.

Et stolt utvalg av praktiske og trendy klær

Beveger du deg videre i utvalget finner du også treningstøy som passer perfekt for den harde økta. Som alltid ellers er dette en del av Good American sin stolthet i å ha et spekter av størrelser og passformer som passer alle. Det er kroppspositivitet, det er glede, og det er stil hele veien.

Det er også bærekraft. Med for eksempel denimbukser fremstilt av 70 til 100% økologiske materialer, bidrar det til at produksjon av dine jeans bruker mindre vann og kjemikalier. Du får med dette topp mote, uten den dårlige samvittigheten.

Jeans, topper, kjoler, og et utvalg av bærekraftige materialer. Det er lett å like Good American, og det er lett å bygge opp sin garderobe med dette merket. Finn din indre stemme og la den slå seg løs med de rette plaggene fra Good American.