Populære filter
1 044 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lyle & Scott er nærmest et symbol på autentisk herremote, tidløs og moderne på én og samme tid. De stilrene plaggene lar seg enkelt tilpasse til din egen, unike personlighet og stil, samtidig som klassiske snitt og diskré farger gir deg en sofistikert touch. Har du sterke meninger om kvalitet og god smak, er det bare å se nærmere på de eksklusive kolleksjonene fra de britiske mesterne.

Lyle & Scott - mestrene over casual eleganse

Har du investert i gode basisplagg, har du en lekker og funksjonell garderobe som er enkel i bruk. Det britiske merket har perfeksjonert kunsten med elegante hverdagsklær med det lille ekstra. Stilbevisste herrer med sin egen, sterke sans for fine klær, finner mange gode alternativer fra Lyle & Scott. Det spiller ingen rolle om du skal bruke dagen på kontoret eller du skal på trening med ungene. Gensere, skjorter, T-skjorter, poloskjorter og hettegensere, og ikke minst tilbehør som ryggsekker til både ham og henne, har alle én ting til felles: Et enkelt og sofistikert design som er enkelt i bruk.

Vær herre over egen stil

For å live til antrekket en sommerdag for eksempel, kommer du langt med en mønstret T-skjorte under en lett jakke. T-skjorter med striper for eksempel, er et go-to plagg hos mange stilbevisste menn. Den gir antrekket et diskré løft når du ønsker litt mer enn en vanlig, ensfarget T-skjorte. De ensfargede T-skjortene derimot, særlig hvit og sort, går til nesten alt i garderoben. Bruk den under en åpen skjorte for hverdagslig eleganse på jobb eller når du skal ut med kompiser, eller til blekede jeans om du foretrekker en mer avslappet, rocka stil for konserter og festivaler. Uansett hva du går for, finner du et stort utvalg av både kortermede og langermede T-skjorter, samt mange andre plagg, fra Lyle & Scott.

Andre favoritter