Katalog

Populære filter
68 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

HOSBJERG

Danske HOSBJERG er merket som ble skapt med tanke på å gi den beste designen og kvaliteten til en rimelig pris. Dette var noe som kvinnen bak det hele syntes manglet i bransjen, og satt seg som mål å ordne opp i. Vi synes absolutt at hun har lykkes med det.

Her får du en stil som bygger på en sporty identitet, og som i tillegg balanserer og uttrykker en feminin og moderne kvinne. Det er inspirert av idrett, og skapt for den moderne kvinne og hennes travle hverdag og behov for en praktisk men stilig garderobe.

Være seg kule bukser, en prangende topp, eller en kombinasjon som får det beste av deg frem, så finner du det her i vår lekne samling av plagg fra HOSBJERG.

HOSBJERG designet der sporty og komfortabel møter lekenhet og stil

I det herlige utvalget fra HOSBJERG får du mote som våger å være annerledes. Her kombineres en lekenhet med lyse farger, uventede detaljer og funkyness med design og mønstre du kun finner hos HOSBJERG.

Være seg om du ser etter noe casual, eller noe kulere og trendy finner du akkurat det du trenger fra dette herlige danske firmaet.

Match plaggene med din nåværende stil, eller test ut noe nytt. Hos Zalando vil vi hjelpe deg å utfordre din stil til det bedre. HOSBJERG gir deg lekre detaljer og myke tekstilvalg, som gjør det til en glede å kle seg opp og skille seg ut fra mengden.

Din stil og egenart i komfort og naturlig inspirasjon med HOSBJERG

Fra kolleksjoner inspirert av stil-ikoner, til plagg inspirert av livet i havet. Vi fryder oss her hos Zalando når vi får inn plagg fra dette herlige motehuset. Nyskapende, tøft og med en helt spesiell egenart. Vi digger det og håper du og vil omfavne dette merket.

Vi fryder og gleder oss rett og slett over originaliteten til dette merket, og finner inspirasjon til å utfordre din stil med klær fra HOSBJERG. Dette er klær for den tøffe og selvsikre, så vel som den elegante moderne kvinnen.

Her kan du bla deg gjennom blazere, skjørt, og jakker for enhver sesong, og finne dine favoritter blant et stort utvalg. Vær ikke nervøs for størrelsen; vi lar deg returnere feil kjøp og bytte om det skulle være nødvendig. Vi anbefaler deg å bruke vår gode størrelsesguide før du bestemmer deg. Zalando er her for å bidra til at du bygger opp en garderobe som passer gir deg glede og selvsikkerhet. Finn din favoritt i dag.