Katalog

Populære filter
255 produkter
monsofi
monsofi
monsofi·

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Fasjonable silhuetter fra Mascara

Mascara London er et engelsk merke som utstråler eleganse og glamour. Her finner du luksuriøse aftenkjoler og allsidige cocktailkjoler – for kvinner som gjerne vil være rampelyset. 

Moderne snitt med tidløst preg

Gjør en storslagen entré i en eksklusiv kjole og matchende clutch. Fang selve essensen av femininitet, mote og stil. Skill deg ut med en statement-kjole hvis du skal du gå opp den røde løperen, på skoleball eller er invitert på høytidelig gallafest.

Velg en kjole som passer dine fargetoner i Mascaras utvalg av lekre kjoler. Hva med en lekker kreasjon med paljetter, glitter eller chiffon? De fleste av kjolene er fotside, med noen få unntak. Flere av kjolene kommer med forseggjorte brokadetopper i vakre mønstre. Du kan velge mellom halterneck, stropper eller bare skuldre med lukking bak. Matchende clutcher og pyntevesker i nydelige farger og materialer finner du også. Det tidløse preget gjør dessuten at kjolene kan tas fram ved store anledninger i mange år framover.

Velg en kjole for en spesiell anledning

Skal du delta på årets skoleball kan du prøve en blå kjole med delikat blondetopp, halterneck og åpen rygg. Den kommer med et luftig skjørt i chiffong. Style den med en champagnefarget clutch og ha gjerne et par sølvfargede sko til. Har du langt hår kan du sette det opp for å få ekstra fokus på hals og skuldre. Ekstra elegant er du med en stola i fuskepels over skuldrene.  

Flere kjendiser smykker seg med kjoler fra Mascara ved spesielle anledninger. Skal du være brudepike kan du prøve en lavendelfarget kjole med tyllskjørt. Toppen har nydelig blomstret v-hals med en dyp v-rygg pyntet med glitrende perler og krystaller. Skjørtet har splitt slik at du kan vise frem bena. Kombiner den med en rosa clutch med perler og gullsandaler for en eventyrlig kveld.