Katalog

Populære filter
46 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Retrofuturistisk stil med Moon Boot

I 1969 grunnla Giancarlo Zanatta Tecnica Group utfra sin fars skofabrikk. Helt siden har Moon Boot lykkes med å skape fottøy som øyeblikkelig er gjenkjennelig.

Den varemerkede snøringen, såleformen og ikke minst den unike silhuetten gjør Moon Boot til en ikonisk og lett gjenkjennelig sko, perfekt til kulden. Disse skoene er virkelig noe for seg selv, og du finner dem her hos Zalando.

Målet deres har vært klart helt fra starten: Å feire et univers av eksperimentering med design. Med tiden har Moon Boot blitt mer og mer dristige og modige, og de har definert sin egen, unike estetikk. Enten du er i fjellet, basker deg i snøen eller rett og slett vandrer langs bygatene, er de vannmotstandige overdelene og særegne sålene alltid egnet for utfordringene.

Høyt og lavt med Moon Boot-design

Her hos Zalando finner du en rekke sko fra Moon Boot, og du kan velge mellom høye og lave snitt, ulike farger, og til og med ulike finisher. Du skal med andre ord finne en boot som sklir rett inn i garderoben din, enten den er over the top eller mer tilbakeholden.

Du finner flere ulike høyder når det kommer til Moon Boot-design, og du kan velge mellom sandaler, ankelhøye og knehøye boots. Her kan du altså velge det paret som best går til dine favorittbukser, eller til skjørt og kjoler hvis du heller foretrekker det.

Er det riktig kaldt, vil nok et høyere par være gode å ha, mens et par sandaler passer utmerket hjemme som tøfler, eller til kjølige, men tørre dager i byen. Hva går du for?

Farger og faux

Du finner mange ulike Moon Boot-varianter her hos Zalando, og det er en rekke forskjellige farger å velge mellom. Velg gjerne et par som står til det faste inventaret i garderoben din, som for eksempel et par kakifargede boots, hvis en dempet grønn jakke er din trofaste ledsager.

Et par i svart er selvfølgelig et sikkert stikk, og vil gå til alt, men hvis du ønsker å tilføye noe litt mer iøynefallende til antrekket, uten å måtte ty til sterke farger, kan du gå for et par med fuskepels. Går du ikke for farger, kan du altså gå for faux, og omfavne en herlig og urban stil.

Se gjennom utvalget av Moon Boots her hos Zalando, og finn dine favoritter. Stilen din kommer til å ta deg langt – kanskje helt til månen.