Katalog

Populære filter
sizes
brands
Farge
Pris
Overmateriale
Bærekraftighet
Lengde
585 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Jeansmerket ble etablert 1889 i Salina, Kansas av Henry David Lee. Grunnleggeren Lee merket en stor etterspørsel etter mer robuste arbeidsklær fra lokale arbeidere. Inspirasjonen fikk Lee av sin sjåfør, som klaget over at arbeidsuniformen hans alltid ble skitten når han vasket kjøretøyet. Lee fikk dermed ideen om å utvikle "overalls". Den første kolleksjonen av Lee Union-All ble lansert i 1913, og ble gjennombruddet til Lee. Overalls fra Lee ble raskt standard arbeidsantrekk for bønder, bilmekanikere og håndverkere, og sterk denim etablerte seg som arbeidsklær. I 1921 lanserte Lee den første jeansjakken med glidelås. I 1924 ble den kjente cowboy jeans lansert, en bukse der naglene var erstattet med korssting. Dette skulle i etterkant bli kjennemerket til Lee Jeans. Til tross for at damejeans ikke var utbredt på den tiden, lanserte Lee i 1949 modellen Lady Lee Riders, en populær modell som hadde god passform.

Lee - alt sitter som det skal

Lee kan i dag se tilbake på over 100 år med suksess. Det som i utgangspunktet var jeansklær til arbeid, har sin faste plass i det moderne motebildet. Buksene er perfekte for alle dem som ønsker en liten dose wild west i hverdagen! Western-stilen preger fortsatt jeansmerkets image, selv om Lees dame- og herreklær har videreutviklet seg. Også Lee barneklær er selvsagt en fast bestanddel i Zalando sin nettbutikk. Lee er blant de mest populære jeansmerkene på Zalando online, finn din nye favoritt i vårt store utvalg.

Lee: Mote for stilbevisste menn og kvinner

Lee er et kjent og kjært navn blant alle som elsker jeans og denim. Klærne er skapt for at du skal føle deg vel i dem og komme deg gjennom dagen i full komfort, samtidig som at plaggene er stilrene nok til at du kan style dem etter din egen unike smak.

Et par jeans er et must i garderoben

Det er få plagg som kan ta plassen til favorittjeansen din. Den passer til det meste og kan styles både til hverdags og fest. Herrer kan for eksempel tone opp antrekket med slim-fit jeans, loafers og en elegant skjorte ved finere anledninger. Til hverdags kan du enkelt variere antrekket ditt ved å ha et godt utvalg av jeans, t-skjorter og gensere for hånden.

Kvinner kan gjøre seg klare til en kveld på byen i en fei ved å kombinere jeans med høye hæler og en lekker topp med blonder eller åpen rygg. På dagtid kan du skape et mer sofistikert jobbantrekk ved å bruke de samme buksene med en stilren skjorte. Foretrekker du en litt mer rocka streetstyle, er det superhot å kombinere stramme jeans med t-skjorter med print og en skinnjakke.

Merket for alle som elsker denim

Med over 100 års erfaring, kan du føle deg trygg på at Lee virkelig har mestret kunsten med å utvikle behagelige og stilige jeans. Merket slo først gjennom med snekkerbukser og denimjakker for mange tiår siden, men i dag kan de friste stilbevisste mennesker med en komplett garderobe.

Jeans står fortsatt i fokus den dag i dag, og du finner et bredt utvalg modeller i ulike farger for både damer og menn i de varierte kolleksjonene til Lee. De forskjellige plaggene har imidlertid tre ting til felles: høy kvalitet, behagelig passform og et lekkert design som er enkelt å style etter egne preferanser.