Katalog

Populære filter
769 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lee: Mote for stilbevisste menn og kvinner

Lee er et kjent og kjært navn blant alle som elsker jeans og denim. Klærne er skapt for at du skal føle deg vel i dem og komme deg gjennom dagen i full komfort, samtidig som at plaggene er stilrene nok til at du kan style dem etter din egen unike smak.

Et par jeans er et must i garderoben

Det er få plagg som kan ta plassen til favorittjeansen din. Den passer til det meste og kan styles både til hverdags og fest. Herrer kan for eksempel tone opp antrekket med slim-fit jeans, loafers og en elegant skjorte ved finere anledninger. Til hverdags kan du enkelt variere antrekket ditt ved å ha et godt utvalg av jeans, t-skjorter og gensere for hånden.

Kvinner kan gjøre seg klare til en kveld på byen i en fei ved å kombinere jeans med høye hæler og en lekker topp med blonder eller åpen rygg. På dagtid kan du skape et mer sofistikert jobbantrekk ved å bruke de samme buksene med en stilren skjorte. Foretrekker du en litt mer rocka streetstyle, er det superhot å kombinere stramme jeans med t-skjorter med print og en skinnjakke.

Merket for alle som elsker denim

Med over 100 års erfaring, kan du føle deg trygg på at Lee virkelig har mestret kunsten med å utvikle behagelige og stilige jeans. Merket slo først gjennom med snekkerbukser og denimjakker for mange tiår siden, men i dag kan de friste stilbevisste mennesker med en komplett garderobe.

Jeans står fortsatt i fokus den dag i dag, og du finner et bredt utvalg modeller i ulike farger for både damer og menn i de varierte kolleksjonene til Lee. De forskjellige plaggene har imidlertid tre ting til felles: høy kvalitet, behagelig passform og et lekkert design som er enkelt å style etter egne preferanser.