Katalog

Populære filter
2 160 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Se sporty ut med Ellesse og få det beste ut av treningen!

Ellesse viser sportsklær på sitt beste og tilbyr kvalitet, komfort og fargerik design – finn en favoritt i dag! Sortimentet inkluderer blant annet jakker, hettegensere, joggebukser, t-skjorter og kjoler i utmerket kvalitet. Plaggene passer, i tillegg til trening, i hverdagen og når man ønsker å se sporty og kul ut. Dette er sportsklær til ungdommer eller andre som liker å bruke fritiden til sport og trening. Det som særpreger dette merket er de sterke fargene og det unike designet – som er et kjennemerke hos italiensk design. 

Sporty hettegensere og bukser

Sjekk ut det sporty utvalget av treningsgensere og -bukser i ulike farger, mønster, modeller og tekstiler. Hva med å matche en rød, tynn hettegenser for dame med svarte leggings og hvite sneakers? Eller kanskje en blå- og hvitstripet, enkel genser for herre matchet med en hvit shorts og sandaler til fotball på stranden? Velg også lekre accessories som solbriller eller caps for å få mer oppmerksomhet – plaggene er så kule i seg selv at de godt kan brukes til hverdagslige anledninger.

En herlig sommerdag og sola skinner – da er det fristende å ikle seg en komfortabel t-skjorte, en kortbukse fra Ellesse og løpe som vinden. I det brede utvalget av kule sportsklær vil du finne noe for enhver smak. Sjekk ut de sporty treningsbuksene til dame og herre og finn din favoritt. Her finnes joggebukser, shorts, kortbukser, tights, leggings og mye mer. Hva med en lekker lilla og turkis-stripet leggings til dame? Match med en hvit t-skjorte og hvite joggesko og se smashing ut på treningssenteret.

Hos Ellesse får du både kvalitet og sport. Disse fargerike klærne får virkelig frem personlighet og glød. Vær sporty både på og utenfor banen og få mer selvtillit. Klærne er også anvendelige som komfortplagg i hjemmet – finn en favoritt i dag og nyt den komfortable og avslappede stilen.

Tøffe sneakers som fortjener oppmerksomhet

Hos Ellesse får du sneakers i flere farger og mønster – bare fantasien setter grenser. Enten man liker ensfarget, flere farger eller svart/hvitt, så finnes det mange å velge mellom. Vis frem din stil og personlighet i dine favorittsneakers. Hva med noen lekre grå, hvite og turkise joggesko med gule reimer? Match med en fin shorts og en enkel topp for en aktiv dag på tennisbanen. Hvilke sko forvandler deg til en sportsstjerne?