Katalog

Populære filter
sizes
brands
Farge
Pris
Overmateriale
Bærekraftighet
Multipack
306 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

For morsomt og fasjonabelt undertøy trenger du ikke se lenger en DIM hos ZALANDO. Merket ble grunnlagt i 1965, det samme året som franske kvinner ble gitt retten til å arbeide uten sin manns samtykke, og er stolt av linken det deler med dette enorme steget i kvinners frigjøringskamp. Denne følelsen av frihet og glede har siden blitt karakteristisk for DIM. I dag har ZALANDO et flott utvalg av undertøy fra dette merket - jenter kan velge fra vårt fine utvalg av friske, fargerike BH-er og korte topper fra DIM som er perfekte for unge voksne. DIM er synonymt med en sorgfri og glad feiring av livet - en ekte legemliggjøring av det franske ordtaket 'joie de vivre'. Med en slik arv og tiår med designerfaring vet de alt det er å vite om fantastisk mote. Det er ikke rart at de er kjent internasjonalt som verdensmestre i undertøy.

Det handler om moro med DIM!

Oppdag klær fra DIMs kolleksjon for tenåringer som ble lansert i 2012 for å gi barn praktisk og trendy undertøy. Her finner du løsningen på ethvert barns undertøybehov - vi har alt! Med en serie som inneholder alt fra enkle klassiske stiler til moderne og urbane design, kombinerer denne kolleksjonen av undertøy for barn mote og funksjonalitet for å skape noe virkelig spesielt. Gutter bør sjekke ut utvalget av DIM underbukser som oppfyller absolutt alle krav de måtte ha til undertøy. DIMs filosofi handler om å ha det moro og leve livet til det fulle - det finnes ingen bedre måte å starte dagen på enn med en dose 'joie de vivre'! Vær dristig, vær brilliant, med DIM hos ZALANDO.

Ingen skjulte kostnader.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Andre interessante produkter

Barnesko

Barnejakker

Skolesekker til Barn

Kosedyr til Barn