Katalog

Populære filter
37 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Eleganse, minimalisme og tidløs mote er nøkkelord for klokkene fra Cluse. Det sofistikerte tilbehøret setter et vakkert preg på ethvert antrekk, med raffinerte detaljer, rålekre fargekombinasjoner og materialer av høy kvalitet. Det klassiske armbåndsuret er simpelthen et diskré, feminint smykke som gir antrekket ditt en helhetlig og ren stil.

Klassiske Cluse - skjønnheten er i detaljene

Når du ønsker å fremheve enkel, diskré skjønnhet, og løfte antrekket din med vakre detaljer og rent design, kommer du langt med klassiske armbåndsur i delikate farger som gull, svart, grå, rosegull, sølv eller ulike fargekombinasjoner. Cluse er nærmest definisjonen for minimalistiske klokker med enkel eleganse. Stilrene klokkehus og smale reimer i lær eller rustfritt stål er gjengangere i de fristende kolleksjonene. Armbåndsur i gull og brune fargetoner er noe av det heteste du kan svøpe rundt håndleddet, men sort, sølv og grå er tradisjonelle, stilsikre valg som passer bokstavelig talt til alt. Fargemikser er et mer iøynefallende og trendy valg, samtidig som den nedtonede, men feminine stilen ivaretas.

Klokken som komplementerer alle antrekk

En av grunnene til vi har falt for den diskré, men lekre stilen til Cluse, er at armbåndsuret er et stilsikkert tilbehør til alle antrekk. Enten du ønsker å gi hverdagsantrekket en touch av glamour, eller ser etter noe som passer til formelle anledninger, kommer du langt med en av disse klokkene. Ønsker du større fokus på tilbehøret, kan du kombinere med bluser og gensere med korte ermer. Stylingstips fra oss: Har du prøvd å bruke klokken over genseren? Da gir du antrekket en litt uvant vri, samtidig som du virkelig får fremhevet det vakre, nye tilbehøret ditt.