Katalog

Populære filter
580 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Coach er tilbake med en klassisk kolleksjon

Hvis du ikke har oppdaget Coach ennå, så er det virkelig på tide. Denne klassiske kolleksjonen inneholder så mye mer enn bare et stilig ytre, for her ligger kvaliteten i materialene og i alle detaljene, uansett om du velger en helt enkel veske eller om du går for en med mer mønster og flere lekre detaljer som mønstertrykk og unike spenner. For eksempel spenner som en enkel c eller lekre kunstverk som detaljerte blomster. Den unike stilen går igjen i alle størrelsene, helt fra de mindre lommebøkene, midjeveskene, håndveskene og skulderveskene. Du kan med andre ord lett finne en størrelse som passer til deg og din dag, bare se på de lekre veskene som rommer akkurat en smarttelefon. Enten du bare trenger plass til nøklene og mobilen eller du har behov for mer plass, så kan du finne en klassisk variant til det. Kvaliteten i materialene er upåklagelig og imitert lær er mye brukt sammen med glidelåser som sikrer tingene dine. Nettopp kvaliteten til Coach kommer fra den spede starten da merket lagde en baseball-hanske som ble rost for sin gode passform og slitesterke kvalitet. Coach utvidet etter hvert sortimentet til fordel for deg og meg.

Klassiske sko til dagen din

Ta på et par joggesko i lærimitasjon av høy kvalitet. Joggeskoene er tynt fôret og har en dempende såle av syntetisk materiale. Coach har flere modeller, som en versjon av en klassisk tennis-sko med en solid såle. Felles for alle skoene er at det er lurt å impregnere dem før bruk slik at de varer enda lenger. Du finner også sko til vinteren som lekre støvletter i imitert skinn med en såle i syntetisk materiale og tynt fôr, eller kledelige og elegante ankelboots med fine detaljer. Du finner det feminine innslaget i alle modellene fra Coach, og de kommer i en lett klassisk, slitesterk stil. Til og med de lekre sandalene har detaljer som du lett faller for. Noen av skoene har også de samme mønstrene som veskene, slik at du lett kan sette sammen sko og vesker. Resultatet er en ren og elegant stil.

La smykker være prikken over i-en

Du finner en rekke lekker ørepynt i kolleksjonen, gjerne i polert blank messing. De står til de lekre detaljene på veskene og fullfører stilen helt. Stilen blir komplett med de stilige armbåndene i polert messing og svart, rosa eller hvit med en lås i en lekker c, eller armbånd med en lek av luftige c-er i en ensfarget messing. Coach har klassiske, feminine solbriller som gir en god beskyttelse mot sola og lar deg skinne i briller med klassiske former og farger. Bare den enkle, svarte rammen blir til noe unikt med glass i graderte farger. Kolleksjonen fra Coach har ikke bare et utvalg av flott og klassisk tilbehør, men du kan også finne klassiske gensere, varme cardigans og kule t-skjorter i kolleksjonen. Sentralt i designene er c for Coach, noe du finner igjen på kledelige detaljer og på lekre spenner.