Populære filter
369 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Eksklusivt og personlig tilbehør fra Becksöndergaard

Det danske merket har de siste årene fått mye oppmerksomhet for sine luksuriøse og praktiske vesker og tilbehør for kvinner. Skjerf, vesker, lommebøker og hodepynt i nydelige materialer og farger. Sett et fargerikt og personlig preg på antrekket ditt med Becksöndergaard.

Kle deg lekent og elegant med nordisk design

Vekk oppsikt med vesken du har over skulderen eller skjerfet du bærer rundt halsen. Både fordi det passer deg og din personlighet, men også fordi tilbehøret er så morsomt og stilig. Veskene og tilbehøret er svært anvendelige og kommer i nydelige farger.

Iblant er det ikke så mye som skal til for å piffe opp et antrekk. Er du på farten og har dårlig tid? Becksöndergaard har akkurat det som skal til for å gi ditt antrekk en unik og eksklusiv touch i en fei. Gi hverdagsskjorten og -buksen et løft med et fargerikt sjal eller en elegant veske fra det danske merket.

Tilbehør til hverdags og fest

En favoritt i sortimentet er de rutete og fargerike små veskene med magnetlås som kommer med både kort og lang bærestropp. Veskene kan bæres som en skulderveske eller håndveske. Prøv de sammen med skjørt og bluse for en kveld ute på byen, eller sammen med jeans og en genser for en mer hverdagslig look.  

Skap et blikkfang og match antrekket ditt med nydelige skjerf og sjal i silke eller en miks av ull og kasjmir. Enten du er ute etter et ensfarget skjerf eller et med print, så finner du mange varianter med fine detaljer som frynser og prikker. Disse er nydelige som tilbehør til en stilig dressjakke, som hårpynt eller som et alternativ til klassiske ullskjerf når dagene blir kjøligere. Sjal med litt lengde er også lekkert å ha over skuldrene på nordiske sensommerkvelder.