Katalog

Populære filter
701 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Mamalicious mammaklær

Som en del av den danske Besteller-familien, kom Mamalicious med stilige mammaklær i 2005. Idéen var å kle opp mødre fra første tegn til mage til babyen er født, og samtidig gi de gravide følelsen av å være med på moten og føle seg stilige.

Faktisk er dameklærne Mamalicious så fine og feminint kledelige at flere og flere bruker disse klærne, selv om de er gravid. Med tekstiler som er elastiske, er dette mulig å få til. Kolleksjonene er likevel beregnet for deg med en voksende mage, og da er det bra med tekstiler som gjør at plagget vokser sammen med deg, samtidig som det er behagelig og fint.

Strikkegensere og lekre bluser over stilige bukser gjør det mer behagelig å bære frem barnet ditt med stil. Designerne bak Mamalicious så at det var noen mangler i motebildet for gravide, og fyller det til gangs med kolleksjonene sine som fanger det brede spekteret av det du trenger, alt fra pene finklær til nødvendige hverdagsklær. Og alt med stil.

Økologisk og resirkulert bomull og ull

Økologisk bomull er bomull som dyrkes på en måte som reduserer den negative påvirkningen på miljøet, uten bruk av giftig eller syntetisk gjødsel og med et mye lavere vannforbruk. Dette er godt for miljøet, og for de som bruker plaggene. I tillegg bruker Mamalicious resirkulert bomull laget av rester eller brukte tekstiler. Mengden av bomull som kunne ha blitt søppel, reduseres betydelig.

Både resirkulert ull og bomull i klærne til Mamalicious

Men det stopper ikke der. Både polyester og nylon resirkuleres også. Fibrene gjenbrukes for å spare på de naturlige ressursene og redusere mengden tekstilavfall. Designerne bak Mamalicious gjør dette for å spare miljøet, og bidra til en renere verden for de neste generasjonene.

Myke fibre og stilige snitt

Når du tar på deg ditt nye antrekk fra Mamalicious forstår du med en gang at designerne bak merket skjønner hvem de designer for og har både mor og barn i tankene. Tekstilene som de bruker, Livaeco av Birla Cellulose og Tencel Lyocell fibre, er klimavennlige myke fibre som føles godt på kroppen. Kombinert med smarte, stilige snitt sitter det akkurat som det skal. Du har nok funnet en favoritt.

Fokuset ligger i alle de detaljene som virkelig betyr noe for at du skal kunne føle deg fin, ha det behagelig og stolt vise frem magen din. Klærne kan brukes etter fødselen og flere plagg er designet slik at du enkelt kan amme. Mamalicious har tenkt på alt.