Katalog

Populære filter
365 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Velg deg et par Buffalo sko

Trendy sko og boots som du bare må ha! Den internasjonale historien til Buffalo begynte da Michael Conradi oppdaget dem i 1976 på en reise til Mexico. Han så med en gang hvor kule de var, og tok dem med tilbake til Tyskland. Den voksende interessen for merket gjorde dem internasjonalt kjent i 1984.

Enten du er verdensstjerne eller liker å kle deg kult, er Buffalo en signatur som gjør hele antrekket. En detalj du ikke kan ignorere, er den solide, komfortable kvaliteten som gjør at Buffalo sko og støvletter sitter støpt på føttene og demper stegene dine mykt mot underlaget. Enten du velger skolisser, eller elastiske åpninger, der du ikke trenger skolisser, er stilen på plass.

Nye kolleksjoner to ganger i året

De nye, unike kolleksjonene kommer to ganger i året, men kvaliteten er så bra at du kan bruke dem sesong etter sesong. Velg deg et par med solide såler der du har blokkhæl og platå i forfoten. De er lekre på og er supre i nesten all slags vær. Med imitert skinn på overdelen er helhetsuttrykket på plass, og du kan leke med de lange skolissene i forskjellige knutemønstre. Det er vanskelig å motstå de mange modellene, så det er fort gjort å kjøpe seg to eller flere par.

Flere av modellene er utstyrt med solide såler, som dominerer hele skoen og demper stegene dine. Du kan finne alt fra kule boots, solide joggesko til helstøpte sandaler med solide såler.

Utradisjonell selvtillit og lidenskap i en kolleksjon

Flere verdenskjente artister har brukt Buffalo og har gjort merket trendy, men Buffalo er uansett helt i teten med sitt røffe design og sine solide, slitesterke materialer. Det er nok også den særpregede, kule stilen som setter designet på øverste hylle.

Buffalo har også utvidet kolleksjonene sine til klær og tilbehør, og du kan kle deg opp i kule bikinier fra merket, med mønster som helt klart kan minne litt om herlige Mexico. Sleng en myk, stilig tunika over og ta deg en tur på stranda med Buffalos kule, selvstendige stil.

Buffalo er også eksperter på det elegante, og du kan finne flere herlige modeller med høye hæler, helt fra de med bare en enkel stropp, til høyhælte støvletter med små detaljer som en glidelås på siden. Du kan også finne like feminine høye støvler og tykke såler. Eller hva med en knallrosa snørestøvlett som setter farge på hverdagen?