Populære filter
225 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sporty og trendy fra ARKK Copenhagen

På jakt etter perfekte sneakers? Ønsker du å utvide sneakers-samlingen din med en spesiell og fin sko, eller er du i gang med å oppdatere skogarderoben din? Da er det stor sannsynlighet for at du finner noe du liker i denne kreative kolleksjonen fra ARKK Copenhagen. 

Streetwear for den urbane og aktive

Sneakers fra ARKK Copenhagen kan nesten se ut som en løpesko, men med en elegant og moderne tvist. Skolissene, som er festet i sålen og går i ett med skoens overflate, gir sneakersene et karakteristisk trekk. Dette gir skoene et rent og enkelt preg, og gjør at de sitter godt på føttene. 

Prøv noe nytt! Fremhev din personlige stil, og finn ditt uttrykk. ARKK Copenhagen har også sneakers-modeller med klassisk snøring og borrelås. Designet er lekkert med enkle og fine detaljer som gjør skoene unike. Sålene er ultralette og halvhøye. De kommer i svart/hvitt eller i nydelige duse pasteller som myker opp antrekket. 

Nordisk, minimalistisk eleganse for menn og kvinner

For deg som har en aktiv livsstil og elsker å kle deg trendy, er disse sneakersene perfekte. Med sitt elegante design kan du gjerne bruke dem til litt finere anledninger. Prøv dem til en pen kjole eller et skjørt, og topp antrekket med en halvlang ullkåpe. En hot look for menn er et par sneakers fra ARKK Copenhagen til en pen dress med et par kule solbriller på hodet. 

Med sitt minimalistiske og sporty uttrykk passer disse sneakersene godt inn i en skandinavisk livsstil og garderobe. Skoene er strippet for overflødige detaljer slik mange streetstyle-sneakers er. Fokuset holdes på bruken av gode tekstiler, lisser og såler med rene linjer. Den skandinaviske stilen gjenspeiler livsstilen vi har her i nord, en livsstil som er ettertraktet verden over – og kanskje det er nettopp derfor disse sneakersene har blitt så populære.