Katalog

Populære filter
222 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Bianco tilbyr klassiske og trendy sko for enhver anledning for både kvinner og menn. Siden René Piper Laursen etablerte merket i 1987, har de utviklet seg til å bli et internasjonalt merke for motebevisste mennesker til konkurransedyktige priser. Bianco finnes i mer enn 100 butikker rundt om i Skandinavia.

Bianco - sko for enhver anledning

Hos Zalando.no finner du et bredt utvalg av sko fra Bianco for kvinner og menn. Velg mellom hete trender og tidløs design, og finn et par for ethvert antrekk og anledning. Fra sandaler til pensko, sneakers til boots, modellene er like varierte som materialer og farger som de produseres av. Lær og tekstil kombineres for å skape den unike stilen, inspirert av kunst, gatemote og musikk. Du kan la fantasien slippe løs med friske farger og mønstre, eller tradisjonelle brune og svarte som går til alt.

Internasjonal mote, konkurransedyktige priser

Bianco fanger opp det siste innen internasjonal mote, og gjør den lett tilgjengelig med konkurransedyktige priser. De samarbeider tett med både kunder og designere, nettopp for å skape nøyaktig det produktet som du ønsker å finne i hyllene. Prisen skal aldri gå på akkord med kvalitet, og her får du en god balanse mellom nettopp dette. Det gir deg sko du kan nyte over lang tid, enten du velger behagelige, myke slip-on sandaler eller robuste, lekre vintersko. Hos Zalando.no finner du sko fra Bianco for alle årstider og begivenheter.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd